📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tego bachora powinny z całych sił kopnąć w ryja.
Pierdolony smarkacz.
Ty jesteś niedorozwinięty umysłowo czy tylko głupi? Odpowiedz szczerze.
Patologia to sam jesteś obłąkany psycholu.
Czepiasz się zwykłego tańca ty niedorozwinięty osobniku.
Twoja głupota nie jest piękna.
Podludziem to jesteś ty i twoi bliscy.
Niedorozwinięty kiepie.
Zgadzam się. Te posrane zjeby nawet za twerking potrafią obrażać i wyzywać od patologii.
Idioci niesamowici. Pedały lub upośledzone czuby.
Pierdolony smarkacz.
HAL9000/2 napisał/a:
i kurwa teraz zobaczcie; małe dziewczynki mniej lub już bardziej świadomie epatują swoim ciałem w obecności
czy w ręcz za zezwoleniem starszych osób (matek? - "zobacz Kati jak ładnie córcia już dupcią kręci!") chuj nie matka tylko zwykła kurwa która spłodziła bachora którego wychowuje tak jak sama została wychowana bo inaczej nie potrafi ... Patologia rodzi patologię i nic tego nie zmieni...
Ty jesteś niedorozwinięty umysłowo czy tylko głupi? Odpowiedz szczerze.
Patologia to sam jesteś obłąkany psycholu.
Czepiasz się zwykłego tańca ty niedorozwinięty osobniku.
KANIBAL22 napisał/a:
no po prostu piekne
Twoja głupota nie jest piękna.
garota napisał/a:
@HAL
Ponieważ średnia życia tych podludzi to jakieś 17 lat, muszą szybciej dojrzewać. Bo się zmarnuje mięsko i będzie zwisało z mostu rozczłonkowane...
Podludziem to jesteś ty i twoi bliscy.
Niedorozwinięty kiepie.
Coordinator napisał/a:
Gay alert!
Zgadzam się. Te posrane zjeby nawet za twerking potrafią obrażać i wyzywać od patologii.
Idioci niesamowici. Pedały lub upośledzone czuby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów