📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i kurwa teraz zobaczcie; małe dziewczynki mniej lub już bardziej świadomie epatują swoim ciałem w obecności czy w ręcz za zezwoleniem starszych osób (matek? - "zobacz Kati jak ładnie córcia już dupcią kręci!") chuj nie matka tylko zwykła kurwa która spłodziła bachora którego wychowuje tak jak sama została wychowana bo inaczej nie potrafi ... Patologia rodzi patologię i nic tego nie zmieni...
@HAL
Ponieważ średnia życia tych podludzi to jakieś 17 lat, muszą szybciej dojrzewać. Bo się zmarnuje mięsko i będzie zwisało z mostu rozczłonkowane...
Ponieważ średnia życia tych podludzi to jakieś 17 lat, muszą szybciej dojrzewać. Bo się zmarnuje mięsko i będzie zwisało z mostu rozczłonkowane...
Mają szczęście, że maczetą nie jebnął...
Ha ha, tak jej przyjebał, że aż się miotła złamała
Nie ma znaczenia w jakim celu to zrobil ale mlodemu bym zajebal za sprawianie bolu innym
Coordinator napisał/a:
Gay alert!
Zjeb alert! Srerk jest podludzkim, małpio-dżunglowymi wygibasami dla podludzi. W sumie takich jak ty.
TB303 napisał/a:
Zjeb alert! Srerk jest podludzkim, małpio-dżunglowymi wygibasami dla podludzi. W sumie takich jak ty.
O! Jest i obrońca pedałów! Nie martw się - tobie nie grozi, ze jakaś laska ci zatwerkuje, bo najpierw musiałbyś wyglądać jak facet, ale niestety brzydzisz się siłownią i boisz się samców alfa
Jesteś opóźniony w rozwoju.
A zarzucanie innym homoseksualizmy, to czyste kryptopedalstwo
A zarzucanie innym homoseksualizmy, to czyste kryptopedalstwo
TB303 napisał/a:
Ty na serio jesteś opóźniony w rozwoju
I tyle? Riposta godna leszcza. No cóż, jedyne co mogę powiedzieć, ze świetnie sobie radzę i świetnie się czuję z tym moim opóźnieniem A dla ciebie mam info, ze dziś promocja w lidlu na chipsy - pokarm dla nerdów. Bierz 5 zł od mamy i leć!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów