Ta reakcja to mu się udała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ten xbox nowy to jednak chujowy dekoder do polsatu jest :C.
Na chuj się przypierdala do tego xboxa, nie chce niech nie kupuje, zresztą pewnie i tak go nie stać, na pewno w życiu stworzył coś w chuj lepszego.
Eliot Imperio napisał/a:
Robione pod publiczke, chciał być fajny a nie wyszło. Nie będzie piwa, i blagam, kto kurwa wspiera takie gówno na sadolu?
No jak to kto?
Autor: Hacerking i również Ci, którzy postawili piwka
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Velture napisał/a:
Jezu na chuj pedała dajecie na sadola?
żebyś miał na co się popatrzeć
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Jezu na chuj pedała dajecie na sadola?
Oho, ktoś ty komuś zazdrości i nie ma co zrobić ze swoim bezsensownym życiem.
Pokaż swoją morde, pośmiejemy sie wszyscy
Jak mnie denerwują takie debile bez konstruktywnej opini którzy pierwszy raz widzą typa, nie wiedzą czym sie zajmuje, i jebną taki komentarz, a kolejna banda debili bez własnego zdania daje za to piwa..
Maxved napisał/a:
Oho, ktoś ty komuś zazdrości i nie ma co zrobić ze swoim bezsensownym życiem.
Pokaż swoją morde, pośmiejemy sie wszyscy
Jak mnie denerwują takie debile bez konstruktywnej opini którzy pierwszy raz widzą typa, nie wiedzą czym sie zajmuje, i jebną taki komentarz, a kolejna banda debili bez własnego zdania daje za to piwa..
A jak mnie wkurwiają takie debile, którzy myślą, że wiedzą lepiej co ja wiem. Skąd wiesz, że on go wcześniej nie widział i nie wie czym się zajmuje?
I nie o mordę tu chodzi. BTW czego można zazdrościć takiemu nerdowi, który myśli, że jest fajny bo - uwaga - gra w gry i wrzuca to do neta. . .? No chyba gromady gimbów, którzy sobie w domu robią ołtarzyk do takiego pedałka bo nie stać ich na kupno konsoli i wolą marnować godziny oglądając jak ktoś gra za nich . To jest tak smutne jak pójście na imprezę, na której wszyscy piją tylko z Tobą nikt wódą nie chcę się podzielić i siedzisz o suchym pysku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów