Ta reakcja to mu się udała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Największe rozczarowanie to opłata za granie w używane gry, porażka karva
Dekoder za jakieś 1500 zł to trochę nie halo...
Chujowe … tak samo jak 360
@Velture Sam jesteś pedałem pedale. Quaz to spoko gość.
Co robi ten błazen na sadolu?
xboxa nie kupie ze wzgledu na ich polityke dotyczaca uzywanych gier
gdy cos kupuje to kupuje, a nie kurwa ktos mi bedzie mowil co moge z tym zrobic
starczy mi ryzy i jego pomysly
gdy cos kupuje to kupuje, a nie kurwa ktos mi bedzie mowil co moge z tym zrobic
starczy mi ryzy i jego pomysly
xboxa kupilem pracujac w niemczech (220 euro u nas chodził 1350 w tej wersji wiec po kupieniu 5 takich samych w ciagu tygodnia poszly mi po 1100zl) i gram w uzywki bo nowe gry sa zdecydowanie za drogie dla polakow... porownanie... w niemczech kolo 60 70 euro na dzien masz a gra kosztuje 50-60 euro nowa... a w polsce gra stoi 200 zl a dniowka to okolo 50 -60 zl wiec wiec logiczne ze nie oplaca sie brac nowych gier.... tak wiec jesli wejdzie nowa generacja konsoli to puki x360 nie straci wsparcia w postaci nowych gier to tylko gdy bedzie juz stary kupie ps4 bo nie bede placil za granie w uzywki
no i wymagany internet 24 na dobe... xbox spierdalaj, witaj sony!
no i wymagany internet 24 na dobe... xbox spierdalaj, witaj sony!
Cytat:
@Velture Sam jesteś pedałem pedale. Quaz to spoko gość.
haha, o kurwa, jakis smiec sie spial, bo ktos obrazil jego ulubionego wirtualnego kolege z internetu, za mocne
kolesiowi z filmiku przydalaby sie przerwa od internetu i troche wiecej obcowania z realnym swiatem chyba
Wkurwia mnie ten szablozębny ....
Kurwa co za gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów