Ta reakcja to mu się udała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Największe rozczarowanie to opłata za granie w używane gry, porażka karva
Jezu na chuj pedała dajecie na sadola?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
@Velture Sam jesteś pedałem pedale. Quaz to spoko gość.
Co robi ten błazen na sadolu?
gdy cos kupuje to kupuje, a nie kurwa ktos mi bedzie mowil co moge z tym zrobic
starczy mi ryzy i jego pomysly
xboxa kupilem pracujac w niemczech (220 euro u nas chodził 1350 w tej wersji wiec po kupieniu 5 takich samych w ciagu tygodnia poszly mi po 1100zl) i gram w uzywki bo nowe gry sa zdecydowanie za drogie dla polakow... porownanie... w niemczech kolo 60 70 euro na dzien masz a gra kosztuje 50-60 euro nowa... a w polsce gra stoi 200 zl a dniowka to okolo 50 -60 zl wiec wiec logiczne ze nie oplaca sie brac nowych gier.... tak wiec jesli wejdzie nowa generacja konsoli to puki x360 nie straci wsparcia w postaci nowych gier to tylko gdy bedzie juz stary kupie ps4 bo nie bede placil za granie w uzywki
no i wymagany internet 24 na dobe... xbox spierdalaj, witaj sony!
no i wymagany internet 24 na dobe... xbox spierdalaj, witaj sony!
Cytat:
@Velture Sam jesteś pedałem pedale. Quaz to spoko gość.
haha, o kurwa, jakis smiec sie spial, bo ktos obrazil jego ulubionego wirtualnego kolege z internetu, za mocne
kolesiowi z filmiku przydalaby sie przerwa od internetu i troche wiecej obcowania z realnym swiatem chyba
Wkurwia mnie ten szablozębny ....
Kurwa co za gówno.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów