📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa i te gacie do polowy dupy ja jebie...
DevilSee napisał/a:
Mimo wszystko to baba, powinien lać fagasa który ją posuwał.
I chuj z tym fagasem? To ona była jego dupą i miała wobec niego zobowiązania takie jak wierność, tamten tylko poruchał, bo co mu szkodzi Nie musiał się przejmować tym kolesiem xD
to czarni się zdradzają ??? ja myślałem ze tam każdy z każdym i wszystkim co się rusza. Zawiodłem sie...
Dziobek44 napisał/a:
policjant ma zły kolor skóry, ale reaguje prawidłowo
myślę, że ten w prawidłowym kolorze zastrzelił by oboje za nie wykonywanie poleceń
Jak MaratHS nawinął nie wiem na chuj ludzie robią potem takie akcje czy jakieś inne szopki. Na chuj jej przyjebał, co to da ? Ona i tak ma go w dupie, i tak nie będą już razem, a pokazał jedynie że go to dotknęło a jeszcze może sobie biedy napykać. Bo zdrada nie jest zabroniona a bicie już tak. Zakończyć to definitywnie ze stoickim spokojem.
A jak ktoś koniecznie chce się bawić w jakieś zemsty itp to najlepszym sposobem wg mnie jest udanie że się wybaczyło i uśpienie czujności. Potem podkręcenie atmosfery, zaaranżowanie jakiegoś niby romantycznego wieczoru we dwoje. Nastepnie sprowadzenie sobie wczesniej jakieś innej dupy i bzyknięcie jej tak żeby tamta mogła to nakryć. Najlepiej wogóle jakąś jej przyjaciółkę czy siostrę.
I taki milusio psikus powinien na długo wryć się w beret.
A jak ktoś koniecznie chce się bawić w jakieś zemsty itp to najlepszym sposobem wg mnie jest udanie że się wybaczyło i uśpienie czujności. Potem podkręcenie atmosfery, zaaranżowanie jakiegoś niby romantycznego wieczoru we dwoje. Nastepnie sprowadzenie sobie wczesniej jakieś innej dupy i bzyknięcie jej tak żeby tamta mogła to nakryć. Najlepiej wogóle jakąś jej przyjaciółkę czy siostrę.
I taki milusio psikus powinien na długo wryć się w beret.
Nie bije się fagasa kurwa, bo co on jest winny? Z reguły te zdradliwe szmaty nawet nie wspomną, że mają chłopaka i typ jest Bogu ducha winny.
Ale mnie kurwa rozbawiło zachowanie policjanta (ja nic nie widze)
DevilSee napisał/a:
Mimo wszystko to baba, powinien lać fagasa który ją posuwał.
Czemu niby? faceta to najmniejsza wina, ona chciała to dała, to jej wina w 97%
Jak cudownie, że ludzie zaczynają myśleć. No pewnie, że jej wina. Kurwa, czy kobieta nie ma mózgu i jakiś wartości którymi się kieruje? Czy kobieta będąc z kimś nie zobowiązuje się do uczciwości ? Bo zawsze w zdradzie to kolesie/kobiety skaczą sobie do gardeł i złość jest wylewana na tą osobę która odbiła. Czemu dostać ma ten typek ( który pewnie jest nieświadomy jej chłopaka ) za to, że ona jest szmatą ? A jeszcze lepiej podejść do tego ze spokojem i podziękować za wspólnie spędzony czas, jak takiej szmacie nie wypali i się przejedzie na swoim "nowym" to potem będzie ją gryzło, że odjebała skok...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów