📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziobek44 napisał/a:
policjant ma zły kolor skóry, ale reaguje prawidłowo
Przykro mi, jesteś w błędzie. A z baby szmata.
No i nieprawidłowa reakcja fekalnoskórego. Teraz fekalnoskóra rodzaju żeńskiego będzie się cieszyć, bo zabolało rogacza. W takich przypadkach najlepiej zachować twarz i obojętność, choć wiem, że to jest trudne i gdyby moja taki numer odwaliła, to sprawdziłbym jakiej siły trzeba przyłożyć, aby przeprowadzić trepanację czaszki pięścią. Najlepiej ze spokojem powiedzieć jej, że to co zrobiła nie boli, bo ona jest już od dawna obojętna, odwrócić się na pięcie, dać jej 10 minut na spakowanie swoich rzeczy i nie słuchać jej tłumaczeń, zapewnień czy obiecanek. Należy mówić do takiej szmaty spokojnie i z opanowaniem, bo wtedy dajemy sygnał, że rzeczywiście jest obojętna i od dawna nic już nie znaczy. Kochanek się odwróci, bo jemu chodziło tylko o ruchanie, więc nie będzie utrzymywał darmozjada.
~Earl Nightingale
Nie baba a samica, a poza tym:
"Bić się o kogos kto Cie zdradza to jak bić sie o kawałek gówna"
~ Paulo Coelho
Musiał być bardzo zakochany.
Some say we'll see Armageddon soon.
Czyli jak ktoś jebnie czarnego to rasizm, a jak czarny jebnie babie to reakcja na zdradę. Facet w reakcji na zdradę to się powinien kompletnie odciąć od kurwiszona a z resztą ten czarnuch na filmie pewnie rucha co popadnie.
Wskażcie mi czarnego który rucha tylko swoją babę.
Wskażcie mi czarnego który rucha tylko swoją babę.
Wygląda na tak sponiewieraną, że pewnie nawet nie wiedziała czy posuwa ją pies czy jej facet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów