📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Biały pies w akcji, małpa w ochronie Będą dzwonić na policję? Chyba lepiej do weterynarza, albo zoo
stary dziadek pod koniec najlepszy
angole mają swój specyficzny zjebany styl, mieszkałem tam 10 lat to wiem hyhyhy miło popatrzeć czasem....
angole mają swój specyficzny zjebany styl, mieszkałem tam 10 lat to wiem hyhyhy miło popatrzeć czasem....
odważni bo to byli biali złodzieje, jakby to były makumby to już były by miękkie faje
Nooo, to teraz kosiłapki albo od razu oponowanie! A nie, czekaj, to u ludzi tak nie wygląda.....
Powinni im sweter na łeb założyć i bomby od dołu na nos walić...
niech ktoś mi tu bolca zarzuci poproszę, to mi się podoba! o to chodzi! piękna postawa obywatelska a już kompletnie zaczynałem wątpić w Brytyjczyków
Troche sie rozczarowalem, myslalem ze to dindu i dostana srogi wpierdol milordzie
Jak to ? To UK nie jest upadłym państwem ? Na filnie widać jak kradną biali anglicy xD gdzie putinowskie trole co tak jęczą o zgniłym zachodzie ? XD a no tak zdechli na froncie hahahahhahahhahahhahajhahaha
PutinToSmiec napisał/a:
Jak to ? To UK nie jest upadłym państwem ? Na filnie widać jak kradną biali anglicy xD gdzie putinowskie trole co tak jęczą o zgniłym zachodzie ? XD a no tak zdechli na froncie hahahahhahahhahahhahajhahaha
Niestety, jeszcze nie zdechli, ale mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu. POza tym, znając ruSSkich, za jakiś czas ukaże się lista polskich szpicli, którzy dostawali kacapSSkie pieniądze za szerzenie propagandy
czarnuchow nikt by nie ruszyl, wiec akcja zadna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów