Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czytam ten regulamin i dalej nie wiem za co dostał tego "warna" pomoże ktoś?
nie podał linku do wersji pierwotnej
Nie ważne jest jakiej muzy się słucha ważne by ta muzyka miała jakiś przekaz. Tak wiec nie mam nic do Hip hopu jeśli nie lansują się hajsem i nie nawijają jakie to jego ziomki są zajebiste, z drugiej strony do Metalu, Trasha czy innego hardcore'u też nic nie mam jeśli da się w miarę zrozumieć tekst który nie jest tylko dźwiękiem mordowanej świni ....
chyba chodzi Ci o thrash v.v
@ jonasz1
@ Pleso93
ha ha ha, jacyż Wy kurna zabawni...
Tylko Jonasz mówił poważnie, też tak czasem robię więc w czym problem?
ja tam się podcieram papierem a nie ręką no ale kto jak woli
Ciekawe o co się jeszcze będziecie kłócić? O to, którą ręką powinno się podcierać.
piwo za Asking Alexandria zajebiści są
co do reszty jebią mnie wasze wypociny każdy ma inny styl jak tego nie rozumiecie na hardzie gdzieś widziałem temat ,,jak umierają ludzie" macie tam dużo samobójstw do wyboru.
Nie ma to jak zjechać innych a później napisać, że każdy ma inny styl. Gratuluję własnego zdania!
Nawet nie wiesz czego nie lubisz pierdolony hip-hopkryto - matole, rap to muzyka a nie hh.
Tak nie rozpierdalasz niczego ale jesz koty, smacznego.
Hip- hop i rap to równoważne nazwy.
na żartach jeszcze się znam
Ta, lecz drogi powrotnej do domu to nie pamiętasz, o ile jesteś jeszcze na chodzie, staruszko.
Cross my heart,
I hope you die!
Left by the road side,
Karma's a bitch,
Right?
co w tłumaczeniu oznacza
Z ręką na sercu
Mam nadzieje że umrzesz
Pozostawiony na uboczu drogi
Karma jest suką
Prawda?
pewnie pomyślał że ten tekst jest o nim albo się zaniepokoił że ten ktoś kto to puścił chce kogoś zabić czy jaki chuj
peace
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów