📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1:35 ruda już dochodzi;)
Qrwa, bardziej mnie jara dzwiek tych silnikow niz te silikonowe cipy. Czy cos jest ze mna nie tak ???
Pedał jesteś.
heylbj napisał/a:
Pedał jesteś.
Dlugo nie trzeba bylo czekac - dales sie podpuscic jak mlody ministrant przez napalonego proboszcza. Na prawde to lyknales ?!?!
ja pierdole ! jaką moc mają te samochody ?! co to w ogóle za auta ?
one się odkleić od siedzeń nie mogą przy przyspieszaniu .. sam jechałem 420 konnym VW Phaeton i to widzę było nic w porównaniu do tego co na filmiku ..
one się odkleić od siedzeń nie mogą przy przyspieszaniu .. sam jechałem 420 konnym VW Phaeton i to widzę było nic w porównaniu do tego co na filmiku ..
Od której sekundy te piękne kobiety? Nie chce mi się całego oglądać...
imek napisał/a:
ja pierdole ! jaką moc mają te samochody ?! co to w ogóle za auta ?
VW waży chyba spoko ponad 2 tony, bo to niezłe bydle. Tutaj może być tyle samo koni, a nawet troszkę mniej (ale pewnie nie jest:P) z tym, że to są sportowe fury i ważą połowę z tego co Pheaton i ot cała filozofia o stosunku mocy do masy;)
1:35... zakochałem się 8)
Gdzie te piękne kobiety? Na całym filmiku będą może 3-4 przyzwoite dziewoje. No...chyba że autor miał na myśli sylikonowe cycki=piękne kobiety .
BTW w myśl przysłowia, są biusty jest piwko.^^
BTW w myśl przysłowia, są biusty jest piwko.^^
W sumie zastanawiam się jak to działa - jak wsiadam sam do samochodu i depnę gaz to kurwa, mina jakby nigdy nic. A jak wsiądę jako pasażer i ktoś depnie to zaczynam cieszyć machę jak te dupeczki na filmiku. Tak poza tym bardzo przyjemnie się ogląda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów