Co takiego w naszej tradycji może rozśmieszyć obcokrajowca? Posłuchajcie dokładnie, jak po angielsku są "bazie"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Co takiego w naszej tradycji może rozśmieszyć obcokrajowca? Posłuchajcie dokładnie, jak po angielsku są "bazie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha ;D Smagaja chłopców cipkami ;P
ojoj tvn pokazał cos śmiesznego, pewnie chcieli odwrócić uwagę od rządu tuska
kolejny temat zastępczy, a paliwo drogie, służba zdrowia kuleje, strajki, burdel syf i w ogóle
no, to wyczerpałem limit fanatycznych komentarzy pod tym filmem
następne zostaną skasowane, bo PO mi płaci
kolejny temat zastępczy, a paliwo drogie, służba zdrowia kuleje, strajki, burdel syf i w ogóle
Pener666, niestety nie masz racji, chodzilo o odwrócenie uwagi od drugiej rocznicy katastrofy smoleńskiej. Macierewicz natknął się na rosyjskie plany hodowania zabójczych drzew- tzn szybko rosnące drzewa (nawet do 5m/h), które można posadzic przy lotnisku, żeby rozjebać samolot z polską inteligencją.
dobra wystarczy już tego trollowania
P@N K@C napisał/a:
koniec, będę usuwać, banować, karać i nakładać pokutę
"W odpowiedzi, dziewczyny smagaja chlopcow baziami"
Nigdy sie z tym nie spotkalem, nawet o tym nie slyszalem.
Nigdy sie z tym nie spotkalem, nawet o tym nie slyszalem.
Bo jak się nie było w Polsce a wszystko co się wie o Polsce pochodzi z wikipedii to nie dziwne,że się pokazuje coś co miało miejsce X lat temu.Pokazałby co się dzieje teraz na nie jakieś pindzie w strojach ludowych.Poza tym to jest jakaś nasza tradycja,którą mamy a hamerykanin co ma,wpierdalanie indora i ciasto z dyni u nich nie ma świąt,które by wymagały ruchu tylko żarcie i opierdalanie się.A po ropę cisną ochoczo jak po cukierki w hallowen cioty.
Kod:
http://www.dyngusdaybuffalo.com/
ta strona chyba nie opowiada o Polsce tylko jakimś innym miejscu, gdzie mieszka jakaś mniejszość polska która pamięta tylko że dziadkowie byli z polski ale po polsku nie mówi, gdzieś w stanach.
Śmiech jak na ciotę przystało....
Wcale mu sie nie dziwie, dyngus jest pojebany. Obleje laske woda a ona mnie pogmera baziami.
rozbawiło go smaganie chłopców przy pomocy pussy willow
Pussy willow - bazia z wierzby (willow-wierzba),
Catkin - bazia z każdego innego drzewa.
Mowa była o wierzbowej, na nieszczeście dziennikarza.
Catkin - bazia z każdego innego drzewa.
Mowa była o wierzbowej, na nieszczeście dziennikarza.
A ja się tego kolesia boję... W jego oczach widać otchłań piekielną, a śmiech ma jak psychol z horroru.
Pener666 napisał/a:
ojoj tvn pokazał cos śmiesznego, pewnie chcieli odwrócić uwagę od rządu tuska
O ja Cie, ale jesteś super. Ironiczny i prześmiewczy i w ogóle fajny "trolling lvl hard lol". Tylko nie wiem po chuj ta socjotechnika skoro wiadomo, że prędzej ktoś by sie przypierdolił o stronniczość przy prognozie pogody niż przy programie dyngusie.
Co do filmu to mnie jakoś słowo "pussy" nie śmieszy. nawet w tym kontekscie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów