Oto jak Shaquille O'Neal zareagował na wiadomość, że dostał 35 tys dolarów kary za komentowanie decyzji sędziów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Z Tego co On ma na koncie 35.000 $ to jak dla Mnie 1/636273645262635253 grosza przy 1,500 złotowej wypłacie.
On ma na łapach tatuaże czy zaschnięte błoto?
podrapał łapy jak zbieral bawełnę
le kuhwa śmieszne, żarty sobie stroi jebany. skoro 35k to dla niego powód do żartów, to zbieranie bawełny musi być sposobem na fortunę, tak 3mać nyga!
oddaj skurwielu wszystkie rowery jak już 35 koła to mało
Nie ma co sie dziwic.. to dla niego 35 lat pracy na plantacji tytoniu..
- Ty, jak ty się nazywasz?, bo zapomniałem... Kolec? Stolec?
- Bolec.
- No, więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Bolek: byłeś w Stanach?
- Nie.
- No właśnie, a ja... znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz, skąd przyjechali czarni do Ameryki?
- Z Afryki.
- No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?
- Chyba nie.
- No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ wywozili tylko takich, co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki, pożenili się, porobili dzieci. Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę.
- Bolec.
- No, więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Bolek: byłeś w Stanach?
- Nie.
- No właśnie, a ja... znam kogoś, kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz, skąd przyjechali czarni do Ameryki?
- Z Afryki.
- No właśnie, handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki. A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?
- Chyba nie.
- No jasne, że nie. Udało im się to zrobić, ponieważ wywozili tylko takich, co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki, pożenili się, porobili dzieci. Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę.
chuj tam, zazdrościcie
U ask why? Cuz U'r black, motherfucker!
Dostał karę, teraz bedzie musiał zbierać bawełne przez 23h a nie jak wczesniej przez 18h
szyderka zagra 1 mecz 3 reklamy i już spłacił i jeszcze sobie kupi dom
Wkurwia mnie takie coś... nie dość że jest czarny, nic kurwa nie robi, zarabia w chuj, to jeszcze odpierdala takie coś... Kurwa pomyślałby o tym że nie każdy ma tyle hajsu i okazywanie tego jak bardzo ma wyjebane na te marne 35tys. nie jest do końca na miejscu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów