📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe co będzie szokować współczesną młodzież za 50 - 70 lat w tego typu programach. Pozdro
MPas napisał/a:
Ciekawe co będzie szokować współczesną młodzież za 50 - 70 lat w tego typu programach. Pozdro
Suchary potomka Bongmana.
Ten serial ocieka zajebistością i tyle na temat.
A tam pierdolenie, ja tam oglądałem to jak miałem 8 lat i nie jestem tak popierdolony jak można się spodziewać. Odkąd miałem komputer i internet, a jednocześnie gry i filmy to karmiłem się brutalnością krwią i śmiercią. Uważałem, że w normalnych bajkach puszczanych np. na foxkids czy gdzie tam powinny być morderstwa. Bo zwykle bajki o bohaterach pokonujących złych ludzi bez morderstw było bez sensu. Pamięta ktoś "odlotowe agentki"? Kiedyś może nie myślało się na ten temat, ale komu przyszedł do głowy tak popierdolony pomysł, żeby stworzyć serial animowany dla dzieci opowiadający o tym jak trzy fajne dupy walczą z "terrorystami" pokroju "zlizywacza farb" czy "cheerleaderek, które nagle wygrywają zawody" czy coś w tym stylu. Tego nas mają uczyć bajki? Że źli ludzie lubią robić dziwne rzeczy? Jak dla mnie to dyskryminacja obłąkanych.
Dzieci zawsze patrzyły na przemoc i krew. Czy to my - pierwsze pokolenie internetu, czy to dzieci w średniowieczu oglądające stosy. Myślę, że pokolenie chowane w świecie bez przemocy będzie skurwysyńsko brutalne w swojej naturze.
Dzieci zawsze patrzyły na przemoc i krew. Czy to my - pierwsze pokolenie internetu, czy to dzieci w średniowieczu oglądające stosy. Myślę, że pokolenie chowane w świecie bez przemocy będzie skurwysyńsko brutalne w swojej naturze.
Chociaż z drugiej strony kilka lat temu tez bym tak napisał. Dziś widząc swoich coraz starszych rodziców, słowo stary jakoś podświadomie wypycham z mojego słownika.
TomdeX napisał/a:
Pamiętam, chyba drzewo mu przyjebało jedną nogę i odciął sobie drugą...
Co lepsze , upierdolił ją sobie łyżeczką
Kuj0n napisał/a:
Happy Tree Friends ... kurde pamietam jak siedzielismy i smialismy sie kiedy renifer ukroił sobie nie ta noge
TomdeX napisał/a:
Pamiętam, chyba drzewo mu przyjebało jedną nogę i odciął sobie drugą...
czochu napisał/a:
Co lepsze , upierdolił ją sobie łyżeczką
Dla tych co tego nie widzieli
To admini tegoż serwera, czyż nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów