18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
SmileySmurf 2012-07-06, 10:19
da ktoś link do filmiku z 1:52 ?
Zgłoś
wojas30 2012-07-06, 10:20
W 3:20 to bardziej się ja wystraszyłem niż ona...
Zgłoś
duchh 2012-07-06, 10:31 1
6:16 dlaczego grubasy strzelają największe fochy?
Zgłoś
DisHonoreD 2012-07-06, 10:34
Rada dla wszystkich, wyłaczccie/przyciszcie głosniki
Zgłoś
A................n 2012-07-06, 10:35 1
3:05 - okulary +10 do resista :d
Zgłoś
StereoTyp 2012-07-06, 10:44 1
Wpierw dzieci straszą a później: "Moja gówniara nie chce sama w swoim łóżku spać" "Taka duża jesteś a jeszcze z rodzicami śpisz".... -.- Rodzice....
Zgłoś
pure_evill_in_me 2012-07-06, 10:45
I link do tej drugiej gry poproszę
Zgłoś
rozkurw 2012-07-06, 10:59
Ile w tym pobrudzonej bielizny.

My life,my rulez.
Zgłoś
a................t 2012-07-06, 11:15
1:02 Pies jej mordę lizał.
Zgłoś
C................1 2012-07-06, 11:29
To ja już wiem po co zrobili gimnazjum jak niektóre dzieciaki mają tak rytą psychikę od małolata.
Zgłoś
drakkarrudy 2012-07-06, 11:53
Screamer'y, to zaraz po kościele, największe kurestwo jakie mógł wymyślić człowiek..
Zgłoś
j................s 2012-07-06, 12:16
6:16 poszedł się podetrzeć
Zgłoś
F................p 2012-07-06, 12:21
Najlepszy był ten dzieciak w okularach, od razu zajarzył, że go w chuja zrobili, bez darcia japy i spierdalania.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-07-06, 12:32
sobanek napisał/a:

@mazuch, ty jesteś jednym z tych ludzi, którzy uważają, że gry komputerowe to ZUO?

Oczywiście, że nie, jestem jedną z tych osób, które wiedzą, że traumatyczne przeżycia z dzieciństwa, silnie oddziałują na psychikę w późniejszym życiu. I nie wiem tego z autopsji, a z obserwacji i zainteresowania tą tematyką, również podczas studiów

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
Sunrise 2012-07-06, 12:37 1
Patrząc na te filmiki ciesze się, że nie miałem takich pojebanych rodziców. Chociaż może przyczynił się do tego fakt, że nie było kiedyś komputerów...

Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą...
Wiedza to nie inteligencja. Inteligencja to rozwój wewnętrznej świadomości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów