18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
S................i 2012-07-06, 13:04 1
Sunrise napisał/a:

Patrząc na te filmiki ciesze się, że nie miałem takich pojebanych rodziców. Chociaż może przyczynił się do tego fakt, że nie było kiedyś komputerów...

Twoi rodzice:

"Kochanie, widziałaś ten filmik ze straszenia dzieci?"
"Widziałam, widziała. Szkoda, że kiedyś nie mieliśmy komputera "
Zgłoś
Sarkazm1 2012-07-06, 13:35
scary maze ftw!
Zgłoś
Hubertosik 2012-07-06, 13:50
Graty dla psa z 1:00, który przejął się płaczącym dzieckiem .
Zgłoś
CrazyChocolate 2012-07-06, 14:40
3:05 wygląda jak Hitler jak się wkurza ;D
Zgłoś
konował 2012-07-06, 14:55
Mówcie co chcecie, ale to czyste skurwysyństwo pokazywać zajebane scarmery takim dzieciakom. Ja sam mam uraz do tych wszystkich pojebanych krzyczących mordach.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2012-07-06, 15:16
Patrzcie na 2:02 widać jak sztucznie udaję, że się przestraszył on ma cygańskie korzenie i wykorzystał sytuację żeby opierdolić kolegę. W ułamku sekundy zapierdolił laptopa biżuterie i paczke fajek, przyjrzyjcie się.

Come to papa
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-07-06, 18:06
Chuje śmiejecie się, a wszyscy macie to za sobą
Zgłoś
artiee 2012-07-06, 19:38
0:44 jak tak kurwa można...
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2012-07-07, 1:53
Śmiech dzieciaka z trzeciego filmiku od końca wymiata

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
Mgla 2012-07-07, 2:33
3:15 psychopata
Zgłoś
kulkiry 2012-07-08, 16:41
1:00 debile dziecko straszą, jakąś traumę później będzie miało, zamiast uspokoić to brechtę walą. Tylko pies się normalnie zachował.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów