📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Sunrise napisał/a:
Patrząc na te filmiki ciesze się, że nie miałem takich pojebanych rodziców. Chociaż może przyczynił się do tego fakt, że nie było kiedyś komputerów...
Twoi rodzice:
"Kochanie, widziałaś ten filmik ze straszenia dzieci?"
"Widziałam, widziała. Szkoda, że kiedyś nie mieliśmy komputera "
Graty dla psa z 1:00, który przejął się płaczącym dzieckiem .
3:05 wygląda jak Hitler jak się wkurza ;D
Mówcie co chcecie, ale to czyste skurwysyństwo pokazywać zajebane scarmery takim dzieciakom. Ja sam mam uraz do tych wszystkich pojebanych krzyczących mordach.
Patrzcie na 2:02 widać jak sztucznie udaję, że się przestraszył on ma cygańskie korzenie i wykorzystał sytuację żeby opierdolić kolegę. W ułamku sekundy zapierdolił laptopa biżuterie i paczke fajek, przyjrzyjcie się.
Max. 250 znaków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów