Był juz co prawda podobny temat ale sądze że ta praca także zasługuje na uznanie, bowiem jest to makieta w skali N 1:160 gdze tor ma rozstaw 9mm i o realizm dużo trudniej. Jak widac odrobina lokalnego patriotyzmu i talentu wiele może zdziałać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Muzyka pasuje bardzo dobrze, ale ja bym tutaj dał nawet lepsza opcje AVOCOSTAM - SAIL ...
plonk napisał/a:
ja też osobiście się nie jaram pociągami, ale jako dziecko zawsze marzyłem o takiej makiecie, niekoniecznie takiej, po której będzie pomykał model pociągu, ale kiedyś zbierałem figurki władcy pierścieni jak był miesięcznik z tymi właśnie figurkami, jako dzieciak starannie je malowałem, bo chciałem żeby wyszły jak najbardziej realistycznie, marzyłem o stworzeniu makiety, jakieś ruiny, drzewka, rzeczka itp itd, ale byłem tylko szczeniakiem bez pieniędzy i bez czegokolwiek co mogło by mi pomóc w jej stworzeniu, a teraz kiedy (dzięki Bogu) mam prace, jestem kurwa zbyt leniwy na cokolwiek, wracam do domu po 9ciu godzinach i jedyne o czym marze to zasiasc przed pc wlaczyc i przejrzec sadistica itp itd, a pozniej chwile pograc, albo spedzic czas z moja kobieta (nie, nie jest to renia ) w tym kraju nie ma czasu na pieprzone hobby, nie ma czasu i pieniędzy. AMENNigdy nie rozumiałem jarania się pociągami, ale leci browar za lokalny patriotyzm i nietuzinkowe hobby.
Jak byłem młodszy to miałem kolejkę elektryczną, nie taką, tylko piko i łapałem jakieś chrabąszcze urywałem im nogi coby spierdolić nie mogły i kładłem na tory... Frajda była co nie miara
Człowiek z pasją - szacunek!
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
up@ poproś rodziców, żeby odłączyli ci neta.
Realistyczna makieta ale kurwa czego? Bo nie wiem czy chcę mi się odpalać.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów