Tak dokładnie to dodatek TBoGT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Przynajmniej w tej grze, menadżerka hojnie wynagradza ciężko przepracowane godziny:
rockface123 "Just cause 2" jest zajebiste!
Jakem stary cap to grałem w toto do momentu aż nie zaliczyłem wszystkich misji i nie odkryłem
wszystkich easter egg`ów.
rockface123 "Just cause 2" jest zajebiste!
Jakem stary cap to grałem w toto do momentu aż nie zaliczyłem wszystkich misji i nie odkryłem
wszystkich easter egg`ów.
Mafia 2? Just Cause 2?
idioto... kurwa mi o gry typu gta chodzi
Źle działa, skoro na I5 IB 4.6GHz, GTX670 na taktach od 680 i 8GB pamięci gra potrafi zwolnić do 20-stu kilku FPS, a zazwyczaj jest około 40-50 (w takim BF3 na tym samym sprzęcie po włączeniu synchronizacji prawie cały czas jest 60FPS). Gra ma tragiczną optymalizację. Bugów też było sporo, ale patche poprawiły.
Źle działa, skoro na I5 IB 4.6GHz, GTX670 na taktach od 680 i 8GB pamięci gra potrafi zwolnić do 20-stu kilku FPS, a zazwyczaj jest około 40-50 (w takim BF3 na tym samym sprzęcie po włączeniu synchronizacji prawie cały czas jest 60FPS). Gra ma tragiczną optymalizację. Bugów też było sporo, ale patche poprawiły.
@up -.- Już mam tego dość. Każdy beczy że ma 50rdzeni i mu dobrze nie działa. Przeczytacie wreszcie ze GTA4 to nie udany port z konsoli (ta gra nie miała w ogóle wyjść na PC) dlatego tak słabo działa na komputerach. I nie pomoże ci nawet HD6990. Trzeba się już pogodzić z tym że RAGE jest mniej kompatybilny z PC w porównianiu do Frostbite który także pochłania ogromną ilość zasobów.
@up Miała wyjść jak każda główna część serii. To, że port jest nieudany to ok, problem w tym, że na konsoli też FPS kuleje i gra się czasami tnie... Zarówno na PS3 jak i na Xbox 360. W kwestiach sprzętowych i dotyczących informatyki nie musisz mnie kurwa pouczać bo kształciłem się w tym kierunku. To była pierwsza gra stworzona na Rage i jej optymalizacja leży zarówno na konsolach jak i na PC. I nie jest to kwestia kompatybilności z PC, tylko kwestia nowości silnika, taki MC czy MP3 na tym samym silniku działa elegancko. Jak nie wiesz co to kurwa optymalizacja to się nie wypowiadaj, bo widać ewidentne braki w Twojej wiedzy.
PS HD6990 to jest już stara konstrukcja, ba GTA nie radzi sobie z CF więc gówno by pomogło, nawet by obniżyło wydajność względem 6970. Ta gra ma ogromne zapotrzebowanie na procesor, a nie kartę graficzną.
PS HD6990 to jest już stara konstrukcja, ba GTA nie radzi sobie z CF więc gówno by pomogło, nawet by obniżyło wydajność względem 6970. Ta gra ma ogromne zapotrzebowanie na procesor, a nie kartę graficzną.
Radysh napisał/a:
A idź pan w... Trzy razy zmieniłem konfigurację komputera od kiedy dostałem to coś w prezencie a to gówno dalej działa jak kicha przy zatwardzeniu.
Pierdolisz, mi na leciwym amd x2 5600+, 2gb ramu i 9600gt chodzi w miarę płynnie na detalach średnich i suwakach po 40.
rusofil napisał/a:
Realizm, kurwa.
Sprawdzałem realistyczność w google i nie wyskoczyło że błędnie, mój błąd.
rockface123 napisał/a:
idioto... kurwa mi o gry typu gta chodzi
A co to zmienia? Jeśli ktoś umieszcza JC2 i Mafię 2 wyżej niż GTA IV to musi być pierdolonym idiotą.
Macie prawdziwą realistyczność w GTA4
Mod na grafikę ENB Series
Cytat:
-jakby powiedział to klocuch"Wygląda tak prawdziwie że można się pomylić z prawdziwością"
Mod na grafikę ENB Series
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów