Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie wyglada jak resuscytacja tylko filmik na tiktoka, kto choć raz widzial na żywo, powinien sie ze mna zgodzić
To właśnie totalnie wygląda jak resuscytacja. Pies był najpierw nieprzytomny, a potem miał konwulsje wracając do przytomności. W dodatku się poszczał, co się zdarza przy utracie przytomności. Jak dla mnie żaden fake i szacun dla typa, bo uratował zwierzaka.
Chuj w dupę za to tępej babie, bo pewnie do całej sytuacji doszło tak, że był cholernie upalny i gorący dzień, a ona jechała sobie na rowerze z przywiązanym do niego piątym, który musiał za nią zapierdalać i po prostu organizm się poddał. Widać przecież, że nawet jak stracił przytomność to go nie odpięła.
To właśnie totalnie wygląda jak resuscytacja. Pies był najpierw nieprzytomny, a potem miał konwulsje wracając do przytomności. W dodatku się poszczał, co się zdarza przy utracie przytomności. Jak dla mnie żaden fake i szacun dla typa, bo uratował zwierzaka.
Chuj w dupę za to tępej babie, bo pewnie do całej sytuacji doszło tak, że był cholernie upalny i gorący dzień, a ona jechała sobie na rowerze z przywiązanym do niego piątym, który musiał za nią zapierdalać i po prostu organizm się poddał. Widać przecież, że nawet jak stracił przytomność to go nie odpięła.
Bo to nie jest rasa psa przystosowana pod bikejoring. Pod jazdę przy rowerze są psy, które muszą być wybiegane na długich dystansach i są do tego stworzone.
Jak się ma ten film do charakteru portalu sadistic? Kurwo! Dajesz piwo? To za rok będziesz miał tu demotywatory. Chuj wam w dupę.
Pies gówno i wymiociny wpierdoli, a potem durna mordę właścicielowi wyliże... Ścierwo ścierwa warte. Pozdrawiam zapchlonych psiarzy.
Drogie dałny, od czasu do czasu miło jest zobaczyć coś innego niż gówno na hardzie lub wasze komentarze które mają ze sobą bardzo wiele wspólnego, Sadistic przetrwa z takimi filmikami a już szczególnie bez was sobie świetnie poradzi. Czarny zrobił coś niesamowitego co sie prawie nie zdarza więc japa i wypierdalać.
czarną by trzeba teraz przywiązać do samochodu i tez jej zrobić przebieżkę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów