Najnowsi fani Paktofoniki wypowiadają się na temat filmu "Jesteś Bogiem"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Najnowsi fani Paktofoniki wypowiadają się na temat filmu "Jesteś Bogiem"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa trzeba być idiotą, żeby nosić naklejki na daszku... Evidence na koncercie w Gdańsku dobrze podsumował co mysli o ludziach z naklejkami...
kurwa... nawet Dab powiedział że więcej gówna w tym filmie niż prawdy.. Już więcej historii rapu było w blokersach.
sukubek napisał/a:
kurwa mać czytam wasze komentarze i chciałabym zebrać was wszystkich w jednym miejscu i zrobić to jest jedynym słusznym wyjściem w tej sytuacji wszystkich was wystrzelać ......
Paktofonika w tym magik zasługują na szacunek bo tworzyli hip hop na poziomie jak ktoś miał 2 z polskiegoi nie był w stanie zrozumieć większości tekstów wiec jak widać połowa z was miała 2 po za tym jebani fani metalu rzygam na wasze szarpidrucenie i sikam na was bo chłopcy z PFk coś w życiu zrobili choć nie było łatwo a wy piedolicie smuty przed kompem z reszta kiedy oni grali połowa z was na kupe mowiła papu ....zero szacunku
Oto garść przecinków od mojej skromnej osoby dla Ciebie:",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,," .
Nie ma co się stresować niech gimbusy biberowskie sobie ulżą tym że nawrzucają na Magika i resztę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów