Najnowsi fani Paktofoniki wypowiadają się na temat filmu "Jesteś Bogiem"
Najnowsi fani Paktofoniki wypowiadają się na temat filmu "Jesteś Bogiem"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powstał film i zaczęło się zbiorowe najeżdżanie na pfk i na nowych fanów.
przybyło im fanów (czy pseudofanów) po filmie to fajnie, nie wiem co to "starym" fanom przeszkadza.
pfk to dla ciebie syf i śmieszy Cie ze Magik wyskoczył z oka?
ok, masz prawo. każdy słucha tego co chce i nie ma lepszej ani gorszej muzyki.
nudno by bylo jak by wszyscy sluchali tego samego typu muzyki.
ja jakoś w podstawówce zaczęłam słuchać hip-hopu ( hiphop-syfu bo - mezo, liber, doniu itp - to wtedy bylo na czasie) i dostałam wtedy od taty ( btw fana ostrej muzyki, grającego wtedy w zespole punk-rockowym) płytę Paktofoniki - kinematografie za co mu do dzisiaj bardzo dziękuje.
obecnie często wracam to kawałków pfk, na zmianę z całkiem innymi stylami muzycznymi.
nie uważam sie za fanke hiphopu bo nie jestem w stanie słuchać większości z obecnych składów hiphopowych ale za to za fanke Paktofoniki jak najbardziej,
Sam HH nie lubię, moim zdaniem jest to mówienie do mikrofonu, i to na dodatek do jakiegoś chujowego bitu (niektórzy to muzyką nazywają). Moim zdaniem równie dobrze mogli by stać na scenie, ładnie mówić swe przejmujące teksty do mikrofonu i oszczędzić ludziom tego jebanego podkładu.
- pierdolenie gimnazjalistów i innych chorych umysłowo tępaków, jacy to oni są fani tego syfu. A zapewne 90% z nich nie ma płyty paktofoniki.
- pisanie komentarzy na fb " PFK <3" i innego gejowskie wpisy. Kurwa ludzie ogarnijcie się też jestem fanem, ale nie afiszuję się z tym jak pedałki na marszu.
kurwa mać czytam wasze komentarze i chciałabym zebrać was wszystkich w jednym miejscu i zrobić to jest jedynym słusznym wyjściem w tej sytuacji wszystkich was wystrzelać ......
Paktofonika w tym magik zasługują na szacunek bo tworzyli hip hop na poziomie jak ktoś miał 2 z polskiegoi nie był w stanie zrozumieć większości tekstów wiec jak widać połowa z was miała 2 po za tym jebani fani metalu rzygam na wasze szarpidrucenie i sikam na was bo chłopcy z PFk coś w życiu zrobili choć nie było łatwo a wy piedolicie smuty przed kompem z reszta kiedy oni grali połowa z was na kupe mowiła papu ....zero szacunku
BLAGAM, zacznij uzywac znakow interpunkcyjnych, bo tych Twoich wypocin nie da sie czytac, wszystko sie pierdoli
przedstawia prawdziwa historie magika- a skad te pedaly moga wiedziec jaka byla prawdziwa historia?
a by the way: SLAYER KURWA!
Nie ma to jak słuchać metalu i zjebać wszystkie inne gatunki muzyczne, bo metal.
to samo dzieje sie z wyznawcami hip-hopu, reszta dla nich sie nie liczy:D
Polski film własną pierwszą premierę powinien mieć w Polsce a tu lipa już w kilku krajach była a u nas troszkę późno. Aż się przykro robi człowiekowi...
Jeszcze raz usłyszę, lub zobaczę coś o Magiku, Paktofonice, K44 to kurwa wyskoczę z okna...
No fakt... jak się lubi Justina B. Britney S. to potem tak się na to reaguje ja Ci się nie dziwię...
Nad jednym utworem zespołu grającego cięższą muzę pracuje więcej ludzi (muzyków nie amatorów ściągających z internetu podkłady) niż Wasi hip hopowcy mogli by pomarzyć.
i co w związku z tym ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów