- To niesamowite - powiedział przedstawiciel firmy - według wyników sprzedaży sprzedaliśmy tam tylko 3 kopie gry...
- To niesamowite - powiedział przedstawiciel firmy - według wyników sprzedaży sprzedaliśmy tam tylko 3 kopie gry...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tyle ode mnie
Do tego, kupiliscie gr ktora nie oferuje wszystkiego, nawet multi jeszcze nie uruchomili, a nie zdziwilbym sie gdyby kazali wam jeszcze za to placic... albo jakies DCL wjeb**li
Dla rozpiździelu kupujesz? Człeku... God of War III polecam... a nie jakieś gta
Rozjeżdżanie ludzi samochodem bardziej mnie bawi.
ja pier*ole -.- jak można kupić grę, w której po 8h gry jestes już na 22% ukończenia gry. Za taki hajs oczekuje gry która porwie mnie na kilka tygodni, Pamietaj ze GTA glowny watek to okolo 65-75% ;/ Tak wiec... za 2 stowki kupic gre na max 5 dni.. hu***wy biznes
tyle ode mnie
Do tego, kupiliscie gr ktora nie oferuje wszystkiego, nawet multi jeszcze nie uruchomili, a nie zdziwilbym sie gdyby kazali wam jeszcze za to placic... albo jakies DCL wjeb**li
Znajomy kupił za 220 w media markt i wraz z kodem na sterowiec dostał do multi, jest ono przypisane do płyty.
Co do reszty się zgadzam, gdybym miał porównać bf3 do jakiegokolwiek gta, to więcej miałem z battlefielda - odblokowywanie perków w pojazdach, zdobywanie leveli i broni nowych itp.
Nie zapominajmy również o pewnej ważnej kwesti - w USA gta 5 kosztuje 60 dolców, w uk 40 dolców, w Niemczech 50 euro.
Gdyby nie nasze pojebane prawo podatkowe to pewnie też mielibyśmy gta 5 na konsole za 60 zł, ale niestety jest inaczej.
Jeżeli zarabiamy w złotówkach a płacimy w euro, to nie ma chuja, żeby było fajnie.
w USA gta 5 kosztuje 60 dolców, w uk 40 dolców, w Niemczech 50 euro.
W UK mają dolce??
ja pier*ole -.- jak można kupić grę, w której po 8h gry jestes już na 22% ukończenia gry. Za taki hajs oczekuje gry która porwie mnie na kilka tygodni, Pamietaj ze GTA glowny watek to okolo 65-75% ;/ Tak wiec... za 2 stowki kupic gre na max 5 dni.. hu***wy biznes
tyle ode mnie
Główny wątek to 65% gry masz rację, pozostałe % to eksplorowanie świata, rozjeżdżanie ludzi, latania samolotem itd
W UK mają dolce??
Zamyśliłem się, chyba się domyśliłeś o tym, że się pomyliłem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów