P.S Pierwszy temat, więc zgodnie z tradycją możecie mnie zmieszać z błotem.
P.S Pierwszy temat, więc zgodnie z tradycją możecie mnie zmieszać z błotem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- You can hold it like afroamericans...
- pedalstwo (to oczywiście inteligentny komentarz widniejący pod każdym tematem na temat jakiejś pasji, która nie jest związana ze żłopaniem piwska i wulgaryzmami)
- że to tylko sztuczne karabiny (No tak, powinni do siebie napierdalać ostrą amunicją)
- że lepiej by na wojnę poszli (Nie można mieć weekendowego hobby tylko trzeba lecieć do Afganistanu dla rozrywki...)
- po co im te stroje i gadżety (A co to przeszkadza? Jak bawić się to na całego. Im bliżej realizmu tym ciekawiej.)
- ogólną zazdrość o "jebanych bogaczy", których stać na hobby, zamiast na flaszkę wódy i faje
- sfrustrowanych paintballowców
- standardowych malkontentów
- trolli w stylu JesusaChytrusa
Popcorn gotowy.
O, temat o ASG. Czekamy na przesiąknięte jadem komentarze ludzi, którzy nie mają żadnych zainteresowań, poza nienawiścią do zabawy innych. Szczególnie poszukuję postów:
- pedalstwo (to oczywiście inteligentny komentarz widniejący pod każdym tematem na temat jakiejś pasji, która nie jest związana ze żłopaniem piwska i wulgaryzmami)
- że to tylko sztuczne karabiny (No tak, powinni do siebie napierdalać ostrą amunicją)
- że lepiej by na wojnę poszli (Nie można mieć weekendowego hobby tylko trzeba lecieć do Afganistanu dla rozrywki...)
- po co im te stroje i gadżety (A co to przeszkadza? Jak bawić się to na całego. Im bliżej realizmu tym ciekawiej.)
- ogólną zazdrość o "jebanych bogaczy", których stać na hobby, zamiast na flaszkę wódy i faje
- sfrustrowanych paintballowców
- standardowych malkontentów
- trolli w stylu JesusaChytrusa
Popcorn gotowy.
Jeszcze nikt nic nie powiedział, a Ty już masz jakieś pretensje. Czyżby ból dupy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów