📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Pamietam jak sie smiałem, jak pierwszy raz uslyszalem ten zart...
Ahh, Mieszko I to dopiero miał poczucie humoru...
Ale ty nie masz... i to kurwa za grosz
piwo za to, że to czysta prawda. oglądam czasami na discovery jak to amerykańskie tłuściochy nie mogą sobie poradzić z tym, by mniej żreć. lecą do lekarza, żeby zmniejszyć żołądek i jeszcze zaskarżają ich do sądu jak za słabo działa. a to do cholery nie problem, by nie wpierdalać wszystko co na stole i w lodówce.
Do wypowiedzi profesora Olgierda Czesława Ywistego dodam jeszcze:
-Zapierdalać czeba! Zapier-dalać czeeeeba!
Jak rodzice widzą, że ich pomiot przestaje mieścić się w drzwi, to to powinni wyrzucić go na zewnątrz z informacją, że jak nie będzie zapierdalał wokół bloku, to tatuś będzie strzelał z wiatrówki. Celnie. Zgadnijcie w kogo?
-Zapierdalać czeba! Zapier-dalać czeeeeba!
Jak rodzice widzą, że ich pomiot przestaje mieścić się w drzwi, to to powinni wyrzucić go na zewnątrz z informacją, że jak nie będzie zapierdalał wokół bloku, to tatuś będzie strzelał z wiatrówki. Celnie. Zgadnijcie w kogo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów