📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jeszcze 9
coś mi się wydaje że już ani nie poskacze ani nie pobiega bo kręgosłup złamał
Chciał się przebić przez szkło które było hartowane. Powodzenia...
Fun fact: Ten Koleś (Jesus "Half Animal" Villa), w wyniku próby pobicia rekordu, złamał sobie szyję w kilku miejscach. Teraz zbiera na leczenie (Pojebało go?!).
A tak na serio to bym wpłacił dolca tylko dlatego żeby powtórzył ten numer i rozjebał się jeszcze bardziej (tak by dostał nagrodę Darwina). A jakby mu się to jakimś cudem udało, żądał bym zwrot pieniędzy.
Fun fact: Ten Koleś (Jesus "Half Animal" Villa), w wyniku próby pobicia rekordu, złamał sobie szyję w kilku miejscach. Teraz zbiera na leczenie (Pojebało go?!).
A tak na serio to bym wpłacił dolca tylko dlatego żeby powtórzył ten numer i rozjebał się jeszcze bardziej (tak by dostał nagrodę Darwina). A jakby mu się to jakimś cudem udało, żądał bym zwrot pieniędzy.
ale pojeb
kurwa żeś dopierdolił englandem, jak już to Guinness Record, a nie jakieś record guinnessa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów