Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za chuj nie idzie kupić kebaba, żeby był przygotowany przez obsługę, jedyną taką okazję miałem w niemcach i powiem szczerze, że zjadłem ze smakiem u nas brudasy to w biznesie najszybciej nauczyły się januszostwa
Coś dla amatorów pizzy sadistic.pl/karzel-na-kuchni-vt532401.htm
Ja rozumiem to tak ze wczesnien zrobil kebaba z frytkami na talerzu. Albo o jednego za duzo, albo pomylka, albo ktos nie odebral. I ten talerz lezal pod lada. NIkt tego nie jadl. Robil kebaba dla niego i przelozyl to mieso z talerza do jego porcji a frytki z surowka wyrzucil do smietnika.
A może zgarniał resztki z kilku talerzy ? Jak będziesz tam jadł to sobie przemyśl ile jeszcze jest różnych opcji...
Faktycznie, bo żarło po kimś miał jeść. Kebab Cię w dupsko na lewo ładuje, czy jak?
Po prostu takie jest moje zdanie o tym kolesiu. Idąc twoim tokiem rozumowania to Ciebie w dupe ładuje ten burak i atencjusz.
jak Ty lubisz jak Ciebie dymają to nie znaczy, że inni też to lubią kutasiarzu
Nie jem w takich miejscach więc wisi mi to. Za tą dychę (czy tam ile kosztuje kebab) wolałbym kupić płatki i mleko. Zdrowiej, pożywniej, ekonomiczniej.
pierdolone pokolenie "a chuj że wpierdalam jedzenie po kimś - ważne że ciapaty będzie miał większy zarobek - jest pandemia to go rozumiem" haa tfuu
Takie sytuacje należy piętnować. Jak inaczej to zrobisz ? Po Policje będzie dzwonił? NIE ! Nagrać skurwiela i wrzucić w sieć - może splajtuje jak uda się dotrzeć do dużej liczby ludzi.
Ale żeś se historie dopowiedział. Nie jem w takich miejscach.
Nie wiem czy policja czasem by tego nie wyśmiała. Słowo przeciwko słowu. Może sanepid? Na piśmie "uprzejmie donoszę..." i litania wykroczeń turasa na całego.
Dyżurny argument śniadego kebabmastera; "jestes rasista"...
i te kebabgirls; tureckie kiełbasiary...
cieszę się że nie kupuję i nigdy nie kupię tego gówna...
lepiej sobie bigosu naróbcie .
za to importowane gówno z biedroniki, lidla i zabki na ten twoj gowniany bigos to juz kupisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a pedalaz cwany bo nagrywa co by mogl pozniej sie pochwalic - no zaatakowal mnie, typowe cwaniaczki z bramy odwazne przy kolegach
Z drugiej strony - jak ktoś zamówił i nie odebrał albo np. dostał nagle pilny telefon i zostawił cały talerz jedzenia to czemu marnować? Czym ono się różni od tego, co nakroi nam na świeżo z rożka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów