📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahahhahahahahhahhahahahahah pierdol sie allah akbar . hahahahahhaha mistrz.
Halman napisał/a:
Dyżurny argument śniadego kebabmastera; "jestes rasista"...
i te kebabgirls; tureckie kiełbasiary...
cieszę się że nie kupuję i nigdy nie kupię tego gówna...
lepiej sobie bigosu naróbcie .
Pierdolisz, gość wygląda na buraka i po wnioskach drugiego klienta który mówi że nie wyciągał ze śmietnika tylko brał z talerza obok. Kebabgirls, tureckie kiełbasiary? jak dla mnie wyglądają normalnie i mówia grzecznie i składnie, skoro nie kupujesz tego gówna to nie kupuj i wpierdalaj swój bigos.
Ja rozumiem to tak ze wczesnien zrobil kebaba z frytkami na talerzu. Albo o jednego za duzo, albo pomylka, albo ktos nie odebral. I ten talerz lezal pod lada. NIkt tego nie jadl. Robil kebaba dla niego i przelozyl to mieso z talerza do jego porcji a frytki z surowka wyrzucil do smietnika.
Powinni być ukamienowani wraz z tymi durnymi laskami co lecą na ich "urodę". Jebać kurwy siekierami!!!
e4sYy_ napisał/a:
Pierdolisz, gość wygląda na buraka i po wnioskach drugiego klienta który mówi że nie wyciągał ze śmietnika tylko brał z talerza obok. Kebabgirls, tureckie kiełbasiary? jak dla mnie wyglądają normalnie i mówia grzecznie i składnie, skoro nie kupujesz tego gówna to nie kupuj i wpierdalaj swój bigos.
Wiesz co oznacza kebabgirls? To samo co twoja laska czyli szlaufa która obciaga przypalonym.
I tak ja tez bee wpierdalał bigos, z garnka a ty żryj żarcie ze śmietnika... (i całuj swoją laske, mysle że wiesz o co chodzi)
Żarcie jem tylko domowe, żadne dowozy czy sieciówki, zresztą żona gotuje takie cuda że na kebaba nawet nie spojrze
Nie jem tureckiego. Lepszy polski bigos, a jak mi się polskie przeje, to idę do znajomych snobów, którzy serwują BAJGOS.
Ja tam od 5-6 lat, się nie stołuje w takich barach, lepiej kupić sobie przyprawę, mięso i samemu zrobić, jest pełno przepisów na necie.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.
Co gościa który nagrywał, powinien najpierw sprawdzić, co oznacza słowo które wypowiada, a potem zastanowić się czy go używać, bo chwali ich boga, a myśli że im docina w ich języku.
Jechac z kurwami, czemu sje nie przyznaje ze jest resista, co w tym zlego kurwa, jechac z kurwami
mihauek napisał/a:
A to chyba Gdańsk, pozdrawiam serdecznie
Tez mi sie wydaje ze Baltycka we Wrzeszczu.
Żol w chuj . niektórym się wydaje że w Polsce zjedzą za 2 dychy prawdziwe tureckie żarcie . beheheh .lepiej se biołej parzonej z chrzanikiem podjeść a nie jakieś ścierwo dziesięć razy podpiekane .
Jeden chuj byle by dobre było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów