Cześć,
Pamiętacie wczorajszy film z budowy Tatry? Wiele osób chciało zobaczyć jak jeździ. Zapraszam na film
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................0
2014-10-27, 20:53
polecam wyłączyć dźwięk. wtedy filmik jest OK i zasługuje na piwo
r................u
2014-10-27, 22:03
Fajnie że gumy miękkie i mało powietrza. Popracuj jeszcze nad tłumieniem amortyzatorów. I będzie Z A J E B I Ś C I E!
K................t
2014-10-27, 22:13
Chciałbym kiedyś mieć tyle pieniędzy, żeby na złość ekologom i UE tankować taką Tatrę do pełna i wszędzie nią jeździć.
nie ma bata muszę się dorobić syna, kupię mu taką na pierwsze urodziny i jeszcze jakieś wyk🤬iste LEGO
Spoko, ja nie mam nawet autka na kabelku, a tu takie cuda ludzie lepią po kątach.
było komentarzem w twoim poprzednim temacie, no k🤬a weź idź typie w przysłowiowy
Osobiscie bardzo podziwiam tego typu modelarzy. Sam bawie sie w modelarstwo, ale spotrowe, w skali 1/10 spalinowe, typu on-road i short course, i mecze moje niunie bardziej pod kontem osiagow i inwestowania w czesci i dobre silniki ala nova rossi itp, ale nijak sie ma to do tego ile czasu ludzie poswiecaja na te modele, w ich realizacje wzgledem orginalu i malo tego Ci goscie puszczaja to w teren brudzac to wszytko. Piwko daje bardzo chietnie i na prawde bardzo zasluzenie
PS przepraszam za brak polskich liter
Samochód fajny ale zastanawia mnie jak koleś zmajstrował takiego małego człowieczka, który siedzi w szoferce i tym steruje?
m................n
2014-10-28, 10:05
fajne, ale jeszcze chętniej obejrzałbym wersję 10:1
k🤬a na początku myślałem że to prawdziwe
z pełną premedytacją daje piwo. naprawdę super. zero sadyzmu, ale też jest zajebiście.
Zawsze chciałem mieć takie gówno.
G................2
2014-10-28, 14:03
Uwielbiam takie zabawki
Moje Lambo z biedronki za 79 zł się to tego nie umywa