18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
co tu dużo pisać to co dla nich jest codzienną drogą do domu dla mnie kupa w majtach ze strachu

Zdecydowanie Fullscreean !

00:00
-02:30
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marvineq 2014-12-10, 22:04 3
Zajebista sprawa
Zgłoś
quark 2014-12-10, 22:15
jednego osła z procy pociągnąć i byłby hard
Zgłoś
Asmord 2014-12-10, 22:20
Widoki fajne, ale jest normalnie ścieżka i można spokojnie iść. Prawdziwy hardcore jest wtedy jak po szczytach popaprańcy chodzą, gdzie nie ma ścieżek, tylko same kamienie i nie da rady iść normalnie.
Zgłoś
Spookyy 2014-12-10, 23:54 6
No jak się siedzi cały dzień przed komputerem to może i kupa w majtach jest ale dla innych to marzenie i zero strachu
Zgłoś
S................e 2014-12-11, 0:16
Lipa jak kogoś sranie przyciśnie.
Zgłoś
Sinus 2014-12-11, 1:33 1
Prze c🤬j to był ten co pierwszy raz tamtędy poszedł i tą ścieżkę wytyczył.
Zgłoś
roughfuck 2014-12-11, 5:46
Co to jest do k🤬y nędzy fullscreean? I akurat na sadolowym odtwarzaczu...
Zgłoś
m................k 2014-12-11, 10:42
niesamowite widoki
Zgłoś
RustyRat 2014-12-11, 10:49 1
i wracaj tu po pijaku taką drogą ;]
Zgłoś
Reginald911 2014-12-11, 10:55 2
Cytat:

Zdecydowanie Fullscreean !

że co k🤬a ?
Zgłoś
Rafalboss16 2014-12-11, 10:57
Te konie to jakies takie przestraszone k🤬a patrzą w tą przepaść. Gdybym ja tam był, to wolałbym zejsc z tego kunia i zaufać swoim własnym nogom
Zgłoś
d................2 2014-12-11, 10:58
Spookyy napisał/a:

No jak się siedzi cały dzień przed komputerem to może i kupa w majtach jest ale dla innych to marzenie i zero strachu

za takie słowa zawsze piwo, no zero strachu bo to normalna ścieżka ale widoki super
Zgłoś
KieldW 2014-12-11, 11:05 1
Gdzie to???
Zgłoś
Prze-moc 2014-12-11, 11:20
Spookyy napisał/a:

bardzo oryginalny hejt na sadolu moze cos nowego wymyslisz ?
baranie jestem wiecej w ruchu niz ty śpisz .

Full screan to tryb pełnoekranowy

A te góry to ni h🤬ja nie wiem wygląda mi to na jakiś nepal ale expertem nie jestem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem