Takie zawody to tylko w japonii, wyścig ze światyni na dół, w szybkim tempie, gdyby któryś się wywalił to niezły materiał na harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden nawet pod koniec zaliczył glebę... Chyba nie wyszedł z tego cało
Cytat:
Jeden nawet pod koniec zaliczył glebę... Chyba nie wyszedł z tego cało
wyszedł na spokojnie cało, miał zbroje,kask,deske klozetowa,ochraniacze na nogi.
Pierwsze i drugie schody na pełnej:D
i zwą to pewnie świętymi wyścigami?
Wydaje mi się że ja to bym zrobił zdrową kupkę juz po pierwszych schodach
I już tyle?
Hmm przybyło ostatnio troszkę rowerków na sadolu, czuję że zbliża się nowa moda która zniszczy dirt no i może downhill (choć ten jest chyba za drogi dla pozerów), ale pewnie już za kilka miesięcy jadąc z kumplami do lasu będę mijał pedałków na trasie, zrobią to samo co z bmx
Cytat:
Hmm przybyło ostatnio troszkę rowerków na sadolu, czuję że zbliża się nowa moda która zniszczy dirt no i może downhill (choć ten jest chyba za drogi dla pozerów), ale pewnie już za kilka miesięcy jadąc z kumplami do lasu będę mijał pedałków na trasie, zrobią to samo co z bmx
Dzięki mnie przybyło rowerków , dirt to syf downhill/freeride jest drogi prawda, zlozenie naprawde dobrego sprzętu to koszt 12k ponad. U mnie w lesie są już pozerzy, także więc niech lepiej wracają do domu grać w lola, serce się kroi patrząc jak stoją i nic nie robią, na swoich rowerkach za max 1,5tyś.
Kolarz731 napisał/a:
Takie zawody to tylko w japonii, wyścig ze światyni na dół, w szybkim tempie, gdyby któryś się wywalił to niezły materiał na harda.
Zapamiętaj sobie to raz na jutro, a jutro raz na zawsze, że japońce NIGDY się nie wywalają! Widział ktoś kiedyś fail ze skośnookim w roli głównej? Bo ja sobie nic takiego nie przypominam
@up
Czyli jak ktoś nie ma 12 tysi na rower to ma siedzieć w domu i grać zamiast jednak jeździć na tym co ma, tak? Pierdolisz panie farmazony. Ja chociaż profesjonalistą nie jestem i mam rower za niecały tysiąc zł, do tego kilkuletni to lubię jeździć po lesie i zapierdalać z górki - w miarę możliwości moich i roweru. Nie będę się lansował że jestem zajebisty. Po protu to lubię. I chuj komu do tego. A wy się lansujcie że papa kupił rowerek. Brawo.
Czyli jak ktoś nie ma 12 tysi na rower to ma siedzieć w domu i grać zamiast jednak jeździć na tym co ma, tak? Pierdolisz panie farmazony. Ja chociaż profesjonalistą nie jestem i mam rower za niecały tysiąc zł, do tego kilkuletni to lubię jeździć po lesie i zapierdalać z górki - w miarę możliwości moich i roweru. Nie będę się lansował że jestem zajebisty. Po protu to lubię. I chuj komu do tego. A wy się lansujcie że papa kupił rowerek. Brawo.
Czy nikt nie zauważył, że ten gość po lewej miał z góry wygrana pozycję?
Cytat:
wyszedł na spokojnie cało, miał zbroje,kask,deske klozetowa,ochraniacze na nogi.
pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów