Jeden z najpiękniejszych sportów ekstremalnych oczami rowerzysty (i nie tylko).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chora trasa. Pomyłka tam mogłaby drogo kosztować.
Kocham ten sport kocham rowery. I mimo że dokładnie rok temu se rozjebałem kręgosłup i kolano , to nie mogę się doczekać kiedy znowu będę mógł jeździć A dla wszystkich rowerzystów nie ważne czy downhill-owców, dirt-owców, freeride-rów,BMX-owców, street-owców czy kolarzy czy dla niedzielnych zwolenników jazdy rowerem - dla tych co kochają rowery - pioseneczka i Wesołych Świąt
rozumiem tych kolesi/babki w pełni to po porstu adrenalina to samo jest jak sie zapierdala na mortorze ostatnio jak zapieprzałem na mojej ninji 600tce o mało co nie wypierdoliłem sie (było ślisko,lato) ahh od razu to uczucie powrócilo suchość w ustach niesamowicie szybkie tętno aż człowiek z uśmiechniętą mordą z pracy wraca do domu (wiek na moim profilu jest błędny mam 35 lat)
@up Jakie jarają? To poprostu dobra kamerka, a że twórcy wydali w chuj kasy na jej promocję, która swoją drogą sie udała to ich sprawa.
Piwo za onboard z łopaty.
Ktoś się orientuje, skąd właściciele marki Red Bull mają kasę na te wszystkie eventy?
Jakoś się mi nie chce wierzyć, że tylko ze sprzedaży tego jednego napoju.
Jakoś się mi nie chce wierzyć, że tylko ze sprzedaży tego jednego napoju.
@Beziq, "Według nieoficjalnych informacji, mówi się ze Red Bull przeznacza na promocję i reklamę ok. 30 % przychodów firmy. Warto dodać ze przychód w roku 2009 wyniósł ok. 3,3 mld dolarów (13 mld. zł)." Do najbiedniejszych nie należą
Zna ktoś tytuł tej muzyki w tle ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów