📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Big piece of shit
No kto by się spodziewał? bo ja nie
Toyota Hilux... nie docenili przeciwnika. A co potrafi pokazywali już w Top gear i po dziś dzień pokazują nam muzułmanie.
Seria F, F-150 to najlepiej sprzedający się pickup w Stanach...
...pewnie dlatego że najtańszy.
...pewnie dlatego że najtańszy.
my tu zapierdalamy na jakieś auta z 2000 roku i paliwo za 6zł/L a oni zrobią kilka najazdów na arabów tankują za pół darmo i rozpierdalają fury dla jaj.... a za kryzys to my płacimy a oni dalej się bawią.
@Rems Nie wiem czy ponad 3 pln za litr to pół darmo, gdyby zmniejszyć u nas akcyzę mielibyśmy bene za tyle samo co u nich. Benzyna za darmo jest w wenezueli chyba z 7 groszy wychodzi o ile pamiętam.
marcinsud napisał/a:
@Rems Nie wiem czy ponad 3 pln za litr to pół darmo, gdyby zmniejszyć u nas akcyzę mielibyśmy bene za tyle samo co u nich. Benzyna za darmo jest w wenezueli chyba z 7 groszy wychodzi o ile pamiętam.
Nie 3 pln, tylko ok 3,5-3,7$ czyli wychodzi ok 12pln, ale fakt, więcej zarabiają.
SteelMike napisał/a:
Nie 3 pln, tylko ok 3,5-3,7$ czyli wychodzi ok 12pln, ale fakt, więcej zarabiają.
3.5-3.7$ za 3.7 litra ...
david1 napisał/a:
3.5-3.7$ za 3.7 litra ...
O kurwa fakt, zapomniałem, że te debile w porównaniu do większości krajów używają spierdolonych jednostek niemalże we wszystkim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów