📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mina bezcenna
Miotacz Miami #16 Jose Fernandez
Pałkarz Colorado #2 Troy Tulowitzki
Mecz chyba z 24 sierpnia 3-0 dla Marlins.
Miotacz Miami #16 Jose Fernandez
Pałkarz Colorado #2 Troy Tulowitzki
Mecz chyba z 24 sierpnia 3-0 dla Marlins.
@ReniferPL, wi4droman pytał. Nie wiem, jak u Ciebie w domu z kulturą, ale mnie nauczono aby odpowiadać.
Najgorsze jest to, że jeszcze prawie 3 miesiące do sezonu, 2 do Spring Training. Jak żyć?!
ReniferPL napisał/a:
@jack daniel's
wspaniale, co nas to obchodzi?
Hejter w dupe jebany. Gimbaza jeszcze po swiętach odpoczywa?!
Aż mi się Pegazus przypomniał, jak się w Baseball młóciło bez znajomości zasad.
O baseballu słów kilka:
"Matt Buckner: What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!
Pete Dunham: Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you."
Tyle w temacie.
"Matt Buckner: What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!
Pete Dunham: Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you."
Tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów