Koleś pokazał skilla
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dumad napisał/a:
i trza przyznać że autor filmu spojrzał w lusterko!
bo samochód ile by nie zapierdalał, to zawsze bedzie widoczny w lusterku
nsbikescom napisał/a:
@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wypierdoliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było
Fiuta mam dużego więc się o niego martw, btw. masz pozdrowienia od dziewczyny.
Oj chciałbym cię przewieźć kolego po torze, zastanawiam się kiedyś byś strzelił kleksa Lubię takich cwaniaków co mleko pod nosem mają a prawko od pół roku.
Miałem podobną sytuację i bez żadnych absów, asrów czy innych systemów bezpieczeństwa udało mi się wyjść z tego w taki sam sposób. Wystarczy do tego trochę oleju w głowie i dobre "czucie" samochodu. facet85 możesz podać troszkę więcej szczegółów odnośnie tego toru w kielcach? Ewentualnie jakieś namiary? Bo jestem zainteresowany właśnie takim kursem. I czy rzeczywiście opłaca się zapisać na takie coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów