18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
i................i 2015-06-10, 18:39 11
Trza przyznać że zacnie to zrobił.
Zgłoś
dumad 2015-06-10, 21:14 41
i trza przyznać że autor filmu spojrzał w lusterko!

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
z................x 2015-06-10, 22:43 5
boguś może zmieniać mu olej
Zgłoś
Kaiten 2015-06-10, 22:49 2
a w gaciach pewnie miekko i leplutko

co ma wisieć nie utonie
Zgłoś
P................m 2015-06-10, 22:50
Debil nie potrafi się patrzeć poza auto przed nim a wy się nim jaracie... Kurwa, ile kilometrów przejechaliście za kierą, 0.001?
Zgłoś
siedlak90 2015-06-10, 22:50 1
Rosja kierowca z rejestratorem nawet tego nie skomentował
Zgłoś
facet85 2015-06-10, 22:51 6
nic wielkiego, tylko gość po prostu wie co miał zrobić. Gdy przy nagłym zwrocie zarzuca ci tyłek, musisz zrobić kontrę kierownicą w stronę właśnie uciekającego tyłu. Tutaj pomógł mu jeszcze komputer pokładowy i systemy auta ustabilizować pojazd. Od tyle.

wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie

Pozdro
Zgłoś
mieszalniapasz 2015-06-10, 22:53 5
Wyminięcie =/= ominięcie

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
l_witek 2015-06-10, 23:35 2
Ja tu widze typa w luksusowaj terenówke Toyocie Land Cruiser 100
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
nsbikescom 2015-06-11, 0:51 5
@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wypierdoliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było
Zgłoś
Pajoresko 2015-06-11, 2:43
ominięcie ja już coś.. mija się pojazd z naprzeciwka
Zgłoś
X................J 2015-06-11, 2:49 1
@nsbikescom Weź stul pysk. Ma racje.
Zgłoś
kothletino 2015-06-11, 3:22
Gdybym to ja jechał samochodem z kamerka i w środku siedziałaby moja kobieta brzmiałoby to mniej więcej tak:
-pojebało cie kurwa? Z dzieckiem jedziesz, nie widzisz, że jakiś pojebaniec jedzie to zamiast go puścić to się kurwa ścigasz.
Zgłoś
Filogyna 2015-06-11, 4:21 2
nsbikescom napisał/a:

@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wypierdoliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było

Nie wiem skąd u takich jak ty tyle bezinteresownej złości... Chłopak jedynie powołał się na swoje doświadczenie, nie zaś żądał pokłonów i peanów.

Boli cię to, że inni mogą rozwijać swoje zainteresowania?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów