Koleś pokazał skilla
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Trza przyznać że zacnie to zrobił.
i trza przyznać że autor filmu spojrzał w lusterko!
nic wielkiego, tylko gość po prostu wie co miał zrobić. Gdy przy nagłym zwrocie zarzuca ci tyłek, musisz zrobić kontrę kierownicą w stronę właśnie uciekającego tyłu. Tutaj pomógł mu jeszcze komputer pokładowy i systemy auta ustabilizować pojazd. Od tyle.
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie
Pozdro
wiem co mówię, bo robię kurs na licencję rajdowca i przechodziłem tego typu kontrolowane poślizgi przy 60-80-100km/h.
polecam udać się na tor w Kielcach ("szkoła jazdy subaru" )i przejść dla samego siebie kurs 1 stopnia - 500 zł. Zobaczycie jak słabo potraficie jeździć, tylko o tym nie wiecie
Pozdro
Wyminięcie =/= ominięcie
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...
ze stałym napędem 4x4 i wszystkimi systemami bezpieczeństwa jakie można sobie wymyślić.
Szofer jedynie refleksem się popisał reste zrobił samochód...
Gdybym to ja jechał samochodem z kamerka i w środku siedziałaby moja kobieta brzmiałoby to mniej więcej tak:
-pojebało cie kurwa? Z dzieckiem jedziesz, nie widzisz, że jakiś pojebaniec jedzie to zamiast go puścić to się kurwa ścigasz.
-pojebało cie kurwa? Z dzieckiem jedziesz, nie widzisz, że jakiś pojebaniec jedzie to zamiast go puścić to się kurwa ścigasz.
nsbikescom napisał/a:
@Facet 85 urósł Ci już fiut od tych przechwałek ? Znawca wszystkiego, a przyszło by co do czego, to wypierdoliłby w tego merola szybciej niż by pomyślał... przynajmniej na harda coś by było
Nie wiem skąd u takich jak ty tyle bezinteresownej złości... Chłopak jedynie powołał się na swoje doświadczenie, nie zaś żądał pokłonów i peanów.
Boli cię to, że inni mogą rozwijać swoje zainteresowania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów