📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak się unika przeszkód, a nie hamować na siłę na zblokowanych kołach. Piwko dla kierowcy, widać, że potrafi jeździć
Piwko leci za rozbitą lampę
A ja bym tych ciuli co na czołowe jadą pod ścianą podstawił przyprowadził ich rodziny i na ich oczach przeprowadził egzekucje
@up
wiemy,wieeemy to jest jakaś eskorta także wysiądziesz z auta to cie ostrzelają albo rozjadą ;] albo policja kogoś ścigała.
tak czy siak refleks jest
wiemy,wieeemy to jest jakaś eskorta także wysiądziesz z auta to cie ostrzelają albo rozjadą ;] albo policja kogoś ścigała.
tak czy siak refleks jest
Refleks kierowcy zajebista rzecz, od roku tak pracuję. A tydzień temu potykając się o jakiś jebany kamień z komórką w ręku zdążyłem dwa razy w czasie lotu na mordę zastanowić się co rozwalić, komórkę czy siebie, i generalnie gdyby nie ten refleks to bym już nie miał komórki
Czemu Oni kurwa jadą środkiem drogi ?
timmy77 napisał/a:
Refleks kierowcy zajebista rzecz, od roku tak pracuję. A tydzień temu potykając się o jakiś jebany kamień z komórką w ręku zdążyłem dwa razy w czasie lotu na mordę zastanowić się co rozwalić, komórkę czy siebie, i generalnie gdyby nie ten refleks to bym już nie miał komórki
oplacilo sie?
Masz piwko za fristajlooo w tle
Btw. ten kierowca tego policyjnego gówna to jakis pojebany, swój pas miał cały wolny a zapierdalał pod prąd?
Btw. ten kierowca tego policyjnego gówna to jakis pojebany, swój pas miał cały wolny a zapierdalał pod prąd?
mikEWrona napisał/a:
Nie wiesz że to miszczowie kieroffnicy? Ja tym osłom z drogówki to bym poloneza nie dał, bo jeżdżą jak !@#$%^
Ale tak to jest jak prace wykonuje byle jaki idiot, a nie osoba która ma do tego predyspozycje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów