~Dobranoc
~Dobranoc
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie piwa bym wstawił dla tych co pisali mi o formie i spójności tekstu bo jedna z rzeczy którymi chciałbym się zajmować to jakieś recenzje lub felietony, a jak widać potrzebuje trochę praktyki w pisaniu. Książek fakt, nie czytam, a powinienem. Muszę zacząć. Jeszcze raz dziękuje za tyle odpowiedzi w temacie
Największą twoją bolączką (nieuświadomioną?) jest interpunkcja. Spójność też pozostawiała nieco do życzenia... Ale niektóre z twoich porównań były faktycznie błyskotliwe. Radziłbym więc zagłębić się w teorię. Jeśli nie masz ambicji zostać wieszczem, a tylko rozwijać talent pana od błyskotliwych aforyzmów, nie jest niezbędna ci znajomość historii literatury - książki konkretnej epoki uczą przede wszystkim manieryzmu, a nie konstruowania myśli lotnej - a lekcja ogłady w użyciu języka, czyli teorii.
A ja wrzucam na facebooka zdjęcia z wakacji i chuj Ci w dupę, uwielbiam ból dupy z tego powodu takich łajz jak Ty, bo nie opierdalałem się przez cały rok tylko potrafiłem sobie zarobić podczas studiów i (co trudniejsze!) odłożyć na wyjazd.[/quote
I oczywiście musisz się pokazać co to nie Ty prawda? Wielki podróżnik. Kogo to obchodzi. Tylko wkurwia. Chociaż faktem jest, że zablokować można i mieć Cie w dupie też można.
Mam tego pecha że mam "plecy". Tak. Skończyłem technikum informatyczne z dyplomem technika na 95% a wykładam piwa z pod bandery Żywca (które i tak dało dupy Heinekenowi ) a poza tym dla mnie to tito czy wam smakuje czy nie ( podzielam zdanie że żywiec to zwykłe jszczochy ) ale ludzie, co wy poradzicie bez pomysłu? ja mam to swoje Jebane 121 IQ, umiałem zagadać, zagaić, dostać tą pierwszą robotę maskota Orange ( no bardzo kurwa śmieszne, lepsze 180 zł w 3 dni niż z dupą w domu siedzieć), ale wtyki zyskałem sam, a nie przez kogoś... sam sobie muszę torować drogę i jak na razie wyśmienicie mi to wychodzi.
Ale sam przyznam rację że najlepiej finansowo prosperują z Zawodówki, chociaż w moim technikum ( w sumie zespół szkół bo zawódówka też tam jest ale tylko 3 klasy ) Trafiają sami debile, co robią tylko problemy i seks afery z Idiotkami z mojej już Ex- budy
Mega skrótem mówiąc : Debilem Cię wychowali to w złoto nie obrośniesz. I nie ma się co otoczeniem tłumaczyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów