📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I tak go nie stać,żeby zalać.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Z jakiego to filmu?
maciek98 napisał/a:
A wam za co nie chcieli podbić przeglądu?
Za to, że mi się szyba nie otwierała od kierowcy oraz za brak jednej z dwóch osłon grilla bo mi sarna zajebała
wpisz sobie w you tube: "Za chwilę dalszy ciąg programu" lub "Komiczny odcinek cykliczny"
Nie jest to film ale krótkie filmiki często z udziałem Manna i Materny.
Ostatnio rejestrowałem akurat i nie zgadzał się im rok produkcji w papierach z rokiem produkcji w ich kompie. Musiałem jechać do innego warsztatu, gdzie wszystko było cacy. Do tego zapłaciłem jak za zwykły przegląd a był to pierwszy bo autko sprowadzone.
Wesoły napisał/a:
No to cię wyruchali a ty się jeszcze cieszysz.Do tego zapłaciłem jak za zwykły przegląd a był to pierwszy bo autko sprowadzone.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Sam mam auto sprowadzone i od 10 lat jeździ z identycznie przeciętą blachą z tyłu i czerwonymi migaczami:) Tylko przeglądy są droższe średnio o flaszkę
Za dziurę w progu, rdzę na podwoziu, brak niektórych świateł, ręcznego hamulca, zasadniczego hamulca na tylną oś, luzy w układzie kierowniczym, wahacze, klejony wydech, dziurawy bak.
^ Wklej zdjęcia wszystkich samochodów na rynku produkowanych i się zapytaj
"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów