Diego nadal w formie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest kurwa taki cham, burak, prymityw i prostak, że przy nim wąsaty janusz z passata w klapach i skarpetkach z siatą z biedry to jest gentleman.
-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
To jest kurwa taki cham, burak, prymityw i prostak, że przy nim wąsaty janusz z passata w klapach i skarpetkach z siatą z biedry to jest gentleman.
Jak większość tych wspaniałych piłkarzy, którymi kluby handlują jak dawniej czarnuchami w Ameryce.
Jaranie się pedalstwem to piłka nożna a wszystkie pedały to coś tam coś tam
Dobra sadole nie pierdolcie.Dla mnie to wygląda jak zajebisty melanż o którym opowiadałoby się znajomym do końca życia
Prywatny odrzutowiec,szama najwyższej klasy,dupeczki,muzyka,alkohol,ogromna torba koksu najwyższej jakości i jeden z najlepszych piłkarzy w historii:D Ja bym nie odmówił takiej imprezy heh.
Prywatny odrzutowiec,szama najwyższej klasy,dupeczki,muzyka,alkohol,ogromna torba koksu najwyższej jakości i jeden z najlepszych piłkarzy w historii:D Ja bym nie odmówił takiej imprezy heh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów