Jeśli chodzi o obrażenia ręki istnieją gorsze scenariusze, ale do nich potrzebna jest piła albo aligator.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Jeśli chodzi o obrażenia ręki istnieją gorsze scenariusze, ale do nich potrzebna jest piła albo aligator.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak się ma witkę zamiast łapy
Dobrze mu tak
Sunday napisał/a:
Pozwolę sobie nie zgodzić z tą tezą. Ukręcenie ręki w stawie barkowym łącznie ze skręceniem czy naderwaniem wiązadeł, ścięgien czy co tam jest ciekawego to sam miód. Miałem okazję widzieć jak pewnemu kieszonkowcowi gość wykręcił rękę właśnie z stawie barkowym. I nie, nie wykręcił i tyle ale formalnie zakręcił ją chyba ze trzy razy wokół osi. Kieszonkowiec darł pizdę jakby go kroili i solili. Po wszystkim rączka pięknie dyndała na tym co nie pourywane. Ponoć to jest nie do naprawienia.
Juzwa napisał/a:
Pozwolę sobie nie zgodzić z tą tezą. Ukręcenie ręki w stawie barkowym łącznie ze skręceniem czy naderwaniem wiązadeł, ścięgien czy co tam jest ciekawego to sam miód. Miałem okazję widzieć jak pewnemu kieszonkowcowi gość wykręcił rękę właśnie z stawie barkowym. I nie, nie wykręcił i tyle ale formalnie zakręcił ją chyba ze trzy razy wokół osi. Kieszonkowiec darł pizdę jakby go kroili i solili. Po wszystkim rączka pięknie dyndała na tym co nie pourywane. Ponoć to jest nie do naprawienia.
Za dużo amerykańskiego wrestlingu się naoglądałeś.
Yolanda napisał/a:
Za dużo amerykańskiego wrestlingu się naoglądałeś.
Nie oglądam takiego gówna, zostawiam to dla takich cebrzyków jak ty.
co prawda nie jestem pedałem ale chciałbym zobaczyć teraz jego dupsko i majty ile tam gówna musi być
Złamał ją w czterech wymiarach
na imprezie napewno wyrwie pare świń
na imprezie wyrwie parę świń
ps. tam miał wyglądać poprzedni post
na imprezie wyrwie parę świń
ps. tam miał wyglądać poprzedni post
Przy pomocy piły albo aligatora powstaje scenariusz filmów pt. Ręka krótka jak chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów