Znowu to samo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Znowu to samo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Musisz iść do znachora. Oglądałem taki film. Ten znachor połamał gościa i poskładał na nowo. Zaczął chodzić jak zdrowy. Ty też będziesz zdrowy. Ten znachor nazywa się Kosziba.
Jak już to Antoni KOSIEBA
Za specjalnie nigdy nie piłem mleka, nigdy nic nie złamałem mimo karkołomnych wybryków za młodu. Teraz po prostu rodzą się plastikowe pizdy chyba.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Teraz całkiem serio. Nie piłem mleka za gówniarza żadnych serków itp. tata był uczulony ja nie spożywałem nic z nabiału. Dosłownie nic. Dopiero zaczolem po 25. Zero złamań. Wypadków od groma, samochodowych, motocyklowych w tym jedno czołowe. Analogicznie mój brat cioteczny codziennie minimum zupka mleczna itp. Mając 17 lat leczył się na osteoporozę. A moja żona przez dietę mleczną od gówniaka teraz leczy się na kichy.
Podobno tylko 25% ludzi trawi mleko.trzeba jeszcze przyswoić poszczególne składniki. Wiec lepiej zjeść zwykle jajko na miękko.
Z jajkami też było już tyle pierdolenia, że niezdrowe itd A nasi dziadkowie wpierdalali na wsiach jajka na umór i żyli. Wychodzi na to, że wszystko zależy od egzemplarza i szczęścia.
kosci z gowna u mlodych. wiecie po czym poznac pedala.... po tym ze jezdzi na deskorolce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów