Znowu to samo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Znowu to samo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MarcoFoxx napisał/a:
znam ten ból, dopiero co mi gips zdjęli
tak po zestawieniu wygląda
To po zdjęciu gipsu taka krzywa nadal ?
Tony Hawk 2022 tzn jego syn <chyba>
Kurwa z czego wy mata te kości, ile razy pierdołłem o ziemię asfalt beton i to z kilku metrów i pod autobus się wpadło i nic, a ten się potknoł ino
MarcoFoxx napisał/a:
Masturbacja poszła w złym kierunku?
MarcoFoxx napisał/a:
Musisz iść do znachora. Oglądałem taki film. Ten znachor połamał gościa i poskładał na nowo. Zaczął chodzić jak zdrowy. Ty też będziesz zdrowy. Ten znachor nazywa się Kosziba.
↑ Tak się czasem zastanawiam ile jest prawdy w tych historiach o piciu dużej ilości mleka.
Sam wypiłem w życiu cysternę i faktycznie nic nigdy nie złamałem mimo wielu upadków w różnych nieciekawych pozycjach.
Sam wypiłem w życiu cysternę i faktycznie nic nigdy nie złamałem mimo wielu upadków w różnych nieciekawych pozycjach.
Perhydrol napisał/a:
↑ Tak się czasem zastanawiam ile jest prawdy w tych historiach o piciu dużej ilości mleka.
Teraz całkiem serio. Nie piłem mleka za gówniarza żadnych serków itp. tata był uczulony ja nie spożywałem nic z nabiału. Dosłownie nic. Dopiero zaczolem po 25. Zero złamań. Wypadków od groma, samochodowych, motocyklowych w tym jedno czołowe. Analogicznie mój brat cioteczny codziennie minimum zupka mleczna itp. Mając 17 lat leczył się na osteoporozę. A moja żona przez dietę mleczną od gówniaka teraz leczy się na kichy.
Podobno tylko 25% ludzi trawi mleko.trzeba jeszcze przyswoić poszczególne składniki. Wiec lepiej zjeść zwykle jajko na miękko.
MarcoFoxx napisał/a:
Masz krzywego chuja?
Czy mówisz o swym ręku?
Trzeba więcej danonkow wpierdalać
Wątróbka z cebulką, flaczki, gołąbki, jajecznica, mleko, chleb
a nie makdonald
a nie makdonald
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów