Po prostu biegnij do lekarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Po prostu biegnij do lekarza.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chu ...z ręką. Fiut i jajca całe! Można się napić
Czy ręka w ten sposób złamana jest do odratowania?
Jak że sprawnością nerwową?
No i po chuj on tak biega .... już chuj że drę ryja ale no ... Po chuj biegać tak jak kaczka kurwa ...
se dziś śniadanie robiłem i wrzątkiem sie oblałem kurwa na gołe nogi bo w samych gaciach byłem ja jebe boli w chuj
bardzo pięknie, jak drewienko przez kolanko a wył jak postrzelony w dupę
teraz stop, król parkietu ręka jak złamana, nakurwiam węgorza, na na na na nana
Vinyl napisał/a:
Czy ręka w ten sposób złamana jest do odratowania?
Tutaj prawdopodobnie łokieć i trzon kości. Najważniejsze to staw doprowadzić do porządku ale 4 miechy wliczając rehabilitacje i konia będzie mógł znów walić
- Elo, ziomal, czego płaczesz?
- Kolega nam umarł!
- Ożesz w mordę, a jak to się stało?
- Złamał sobie rękę na deskorolce...
- I od tego umarł?!
- Nooooo.... nie.... Ale tak się darł, że musieliśmy go dobić
- Kolega nam umarł!
- Ożesz w mordę, a jak to się stało?
- Złamał sobie rękę na deskorolce...
- I od tego umarł?!
- Nooooo.... nie.... Ale tak się darł, że musieliśmy go dobić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów