Student politechniki wrocławskiej opracował i samodzielnie wykonał rękę robota którą zachowuję się niezwykle podobnie to tej znanej nam wszystkich z dnia powszedniego, jak coś robimy. Mięśnie są imitowane za pomocą rurek z gumy umieszczonych w oplocie które są rozciskane przez wysokie ciśnienie wody, dzięki czemu jest uzyskiwany ruch liniowy taki sam jak w zwykłych mięśniach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Student politechniki wrocławskiej opracował i samodzielnie wykonał rękę robota którą zachowuję się niezwykle podobnie to tej znanej nam wszystkich z dnia powszedniego, jak coś robimy. Mięśnie są imitowane za pomocą rurek z gumy umieszczonych w oplocie które są rozciskane przez wysokie ciśnienie wody, dzięki czemu jest uzyskiwany ruch liniowy taki sam jak w zwykłych mięśniach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
remi1982 napisał/a:
Kurwa mamy tylu zdolnych ludzi. A przez chujnie trwającą w kraju od lat oni stąd spierdalają i pracują dla światowych koncernów. Smutne to w chuj.
bo kurwa głosujecie na debili ... pierwsze AWS czyli sld po pis psl a potem n. petru kukiz konfederacja Polacy są ślepi sondaże już pokazują na wybory i KO + PSL ma tyle co PIS + konfederacja ich przybudówka ... morawiecki rządzi i nic cicho siedzą , do wyborów wystawili mało osób aby nie zabierać pisowi większości .... obudźcie się ;P od komuny dalej te same kurwy i wszystkie wynalazki są rujnowane, sprzedawane USA , opatentowane prze USA i chuj nic nie mamy ...
remi1982 napisał/a:
Kurwa mamy tylu zdolnych ludzi. A przez chujnie trwającą w kraju od lat oni stąd spierdalają i pracują dla światowych koncernów. Smutne to w chuj.
Wiadomo. Ja już się dawno z tym pogodziłem i też spierdoliłem.
Jak robią tą rękę za swoje pieniadze nie mam nic do tego, ale jak różne granty sranty to niech spierdalają ... wiem czym to się kończy. Słyszałem co jest ważne w różnych dotacjach rządowych tzw dupochron ... zrobi taką rękę chuj wie po co i na co (co juz 50lat temu amerykanie zrobili z japońcami) popiosze bzdur i skosi 200 tys zł. Pozniej taki pomysł pada ale na czysto przytulił 100 tys czy ile
Fajnie wymyślił, szkoda że już nie jego. Jak znam życie pomysł zostanie mu zajebany a on howno z tego dostanie
remi1982 napisał/a:
Polecam na YouTube z kanale sportowym cykl hejt park gdzie doktor Rożek właśnie odpowiada na pytania o zdolnych polskich naukowców.
Manolito666 napisał/a:
Święte słowa
Trzeba dalej głosować na te same ryje straszące od dobrych 30 lat. Komuchy wy6mieszane z żydopstwem nigdy nie chciały sukcesów w kraju.
Chciałbym, żeby to było polskie, ale chyba hinduskie. Sorki, że zjebałem wam dumę narodową i zachwyty.
zaubacorp.com/company/AUTOMATON-ROBOTICS-AND-AUTOMATION-PRIVATE-LIMITE...
zaubacorp.com/company/AUTOMATON-ROBOTICS-AND-AUTOMATION-PRIVATE-LIMITE...
Natura jest jednak najdoskonalszym systemem - te gumowe rurki pracują dokładnie tak jak ludzkie ścięgna. Nieźle...
Dodatkowo istnieją technologię przekazywania impulsów do nerwów, więc może i czucie będzie - jest to nadzieja dla ludzi po amputacjach.
Dodatkowo istnieją technologię przekazywania impulsów do nerwów, więc może i czucie będzie - jest to nadzieja dla ludzi po amputacjach.
remi1982 napisał/a:
Co ty pierdolisz, jest w pytę xD pjenionszkuf się dodrukuje i po problemie .
remi1982 napisał/a:
Na chuj komu taka ręka? do walenia konia tylko
do Niemiec niech jedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów