📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa niech ktos zatrzyma ta fale przemocy
córcia bije matke , póżniej to cóczeka jest bita w odwecie przez siostre...jesli ktos dalej podłapie temat i pomsci córeczke to sie na koncu pół miasta wyrżnie
c.d.n. pewnie na hardzie
córcia bije matke , póżniej to cóczeka jest bita w odwecie przez siostre...jesli ktos dalej podłapie temat i pomsci córeczke to sie na koncu pół miasta wyrżnie
c.d.n. pewnie na hardzie
ququa napisał/a:
Kurwa niech ktos zatrzyma ta fale przemocy
c.d.n. pewnie na hardzie
wuj z nimi. Fajna dupa z tej siostry.
Ciekawe czy parę lat wcześniej "mamusia" nie wrzucała filmików jak napierdala małe kaszojady.
Bez znajomościjęzyka ciężko ogarnąć kontekst.
A siostra dupcia fajna
Bez znajomościjęzyka ciężko ogarnąć kontekst.
A siostra dupcia fajna
Widać że siostra dostaje od mamy więcej pieniędzy stąd taka zapalczywość by jak najszybciej nauczyć konkurentkę do koryta jaka jest hierarchia. Powód jak wiadomo znajdzie się sam lub się wygeneruje, biedniejsza siostra nędznieje, czuje że podział troski i dóbr jest nie uczciwy, nie umie tego wyrazić, uderza matkę i przybywa siostra lepiej wynagradzana która tylko czekała aż skończą się te żale z którymi w słowo nie ma co wchodzić ale jak już można ją napierdalać za to że matki nie szanuje to oczywiście szybko się pojawia.
Tak mi się wydaje że takie jest drugie dno.
Tak mi się wydaje że takie jest drugie dno.
zaczynam odnosic wrażenie że oni tak po prostu normalnie gestykuluja przy rozmowie
chujec69 napisał/a:
No fajna
Byle dupa, żadnych innych wymagań, bo ryja ani ciała dobrze nie widać. Ale koń pewnie zatrzepany, że przez tydzień nie drgnie
Zbrodnia i kara w 2 aktach
Jadę do Biedry po skrzynkę Kustosza dla tej siostry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów