📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
olaboga jakie śmieszne.....jak ja lubie wchodzić na sadistic i się pośmiać
Zabrakło w opisie zdania: "Zapożyczone z kwejka", albo innego syfu dla dzieci zwanych potocznie gimbusami.
Piwko MI się spodobało
Zabrakło w opisie zdania: "Zapożyczone z kwejka", albo innego syfu dla dzieci zwanych potocznie gimbusami.
i po to masz konto na sadistic? Żeby się dowartościować? Używanie określenia "gimbus" świadczy o dojrzałości? Dla twojej wiadomości ten portal faktycznie wyglądał inaczej, ale to było dawno temu i nie możesz tego pamiętać.
wernetto napisał/a:
i po to masz konto na sadistic? Żeby się dowartościować? Używanie określenia "gimbus" świadczy o dojrzałości? Dla twojej wiadomości ten portal faktycznie wyglądał inaczej, ale to było dawno temu i nie możesz tego pamiętać.
Jesteś jebanym hipokrytą. Robisz kolesiowi spinę, że chce się dowartościować a sam robisz to samo. Nie powiem, kto tu jest gimbem gimbie .
@topic
Chujowe; zapewne znalazło się na głównej bo jest "in inglysz". Przecież jakby admin nie wstawił na główną to jeszcze byśmy pomyśleli, że angielskiego nie zna i nie zrozumiał.
och... Przepraszam cie bardzo ale to bardzo bardzo mocno... masz racje nie napisalem że zapożyczone z kwejka albo innego syfu dla dzieci, gdyż nie jest to zapożyczone z kwejka albo innego syfu dla dzieci :*
zapożyczone z memecenter xoxo
Człowieku, to nie jest kwejk/srejk/szajsbuk, by wstawiać tu takie gówna. Wypad, żeby nie powiedzieć tego dobitniej. Za dobitność jednak sypią się ostrzeżenia, więc sobie podaruję.
A ile może być max.?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
raper900 napisał/a:
99 punktów na moim ścierwometrze.
A ile może być max.?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów