Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzkość, czyli my, nikt nas nigdy nie odwiedzi , żaden mądry gatunek obcych nie poda nam ręki, macki czy kutafona, ludzie, homo sapiens powinni zginąć i przepaść jak zło nieczyste. Dla dobra wszystkiego
Skąd ty wiesz, że inne inteligentne stworzenia cechują się większą empatią od człowieka? Odwiedzają cie Marsjanie i bolcują we wszystkie otwory swoimi mackami?
mięso bierze się ze zwierząt - wiem, że niektóre pizdeczki myślą inaczej, ale żeby jeść mięso, trzeba najpierw zabić jakieś zwierzę - zawsze
Ale nie w taki sposób, a jeśli to dla ciebie jest spoko to idź do pracy w ubojni. Tam lubią takich zwyroli i sadystów.
Z całego serca im życzę, żeby ich jakieś zwierze wpierdalało na żywca, krok po kroku, powolutku rozszarpywało ich flaki.
Pytanie do ekspertów powyżej. Jak ogłuszyć taką dużą rybę? Jak zadać jej humanitarną śmierć?
dobre pytanie, można by jej strzeli w łeb, żeby zeszła poprzez uszkodzenie mózgu,
chociaż po twoim pytaniu, to nie wiem, czy wiesz co to mózg
Bierz plasterek i spierdalaj chuju gdzie kolwiek. Zwierzęta maja jedno prawo jebana mac i mają prawo byc smaczne! A jak się nie podoba to nie
No zabłysnąłeś pedale. Takie zwierzęta jak ty to nie mają żadnych praw.
Z całego serca im życzę, żeby ich jakieś zwierze wpierdalało na żywca, krok po kroku, powolutku rozszarpywało ich flaki.
Ludzie tak się sracie o tę rybę, a prawda jest taka, że zwierzęta, które zjadacie codziennie na talerzach mają całe życie przejebane, często w klatce 2x2 i śmierć to dla nich ulga nawet taka jak to, pomęczyć się przez godzinę czy dwie, przy czym i tak najczęściej giną w męczarniach.
Ot kurwa wegan się znalazł -.- idz wpierdalać rzeżuche tylko nie popij przypadkiem mlekiem bo żal krowich sutów...
Ha, Tfu...
Ot kurwa wegan się znalazł -.- idz wpierdalać rzeżuche tylko nie popij przypadkiem mlekiem bo żal krowich sutów...
Ha, Tfu...
Ja na ten przykład, zaraz będę sobie steki smażył. Co nie zmienia dwóch faktów.
Mianowicie tego, że krojenie zwierząt na żywca jest pojebane i prymitywne, oraz drugie, stopnia twojego upośledzenia.
No zwierzęta czyli głównie azjaci będą wpierdalać te rekiny.
Ja na ten przykład, zaraz będę sobie steki smażył. Co nie zmienia dwóch faktów.
Mianowicie tego, że krojenie zwierząt na żywca jest pojebane i prymitywne, oraz drugie, stopnia twojego upośledzenia.
Oj tam, oj tam... Pewnie nawet nie poczuł. Przecież nawet nie krzyczał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów