oczywiście gdzieś w Azji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z całego serca im życzę, żeby ich jakieś zwierze wpierdalało na żywca, krok po kroku, powolutku rozszarpywało ich flaki.
Pokażcie to Ostaszewskiej, tej od karpii wigilijnych, albo Spurkowej, tej od gwałconych krów przez dojenie.
Halman napisał/a:
może to bezlitosne kurwy ale wiedzą co zdrowe....
Serio ? Oni raczej wpierdalają wszystko co na drzewo nie spierdoli.
Pierdolone zwierzęta ... tyle powiem o tych skośnookich
jest tylko jedna rzecz co ma 4 nogi i nie wpierdoli jej chinol - stół
xXx5226 napisał/a:
Serio ? Oni raczej wpierdalają wszystko co na drzewo nie spierdoli.
Z drzewa też wpierdolą.
Zółte skurwysyny. Tylko mały stopień wyżej od jebanych czarnuchów.
Halman napisał/a:
może to bezlitosne kurwy ale wiedzą co zdrowe....
Ludzkość, czyli my, nikt nas nigdy nie odwiedzi , żaden mądry gatunek obcych nie poda nam ręki, macki czy kutafona, ludzie, homo sapiens powinni zginąć i przepaść jak zło nieczyste. Dla dobra wszystkiego
pablohasan napisał/a:
Zółte skurwysyny. Tylko mały stopień wyżej od jebanych czarnuchów.
No nie wiem...
I jak tu nie byc rasista. Czarni debile, latynosi zwyrole, azjaci sadysci. A ja, biedny bialy czlowiek mam ich kochac wszystkich bo inaczej jestem najgorszym przestepca. Pojebany ten swiat.
Wygląda smakowicie i przede wszystkim świeżo. Opierdolił bym kawał takiej rybki. XD Oczywiście uprzednio dobrze wypieczonej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów