Ale patrzcie jak prymityw jest skupiony, jebaniec nie ma co robić to piłką odbija. A do roboty nima komu.
BDSM jest dla mięczaków. Najbardziej hardkorowo rucha nas PO.Jakiś murzyn z ich nową wersją koła - kulą. Która się w dodatku odbija.
Ale patrzcie jak prymityw jest skupiony, jebaniec nie ma co robić to piłką odbija. A do roboty nima komu.
ten murzyn to derrick rose i musze cie zmartwic, bo koles w rok zarabia wiecej niz ty, twoje dzieci i kilkanascie nastepnych pokolen twoich wnukow zarobicie lacznie harujac w biedrze przez cale zycie
ten murzyn to derrick rose i musze cie zmartwic, bo koles w rok zarabia wiecej niz ty, twoje dzieci i kilkanascie nastepnych pokolen twoich wnukow zarobicie lacznie harujac w biedrze przez cale zycie
hm. być może.
Ale on jest dalej czarny
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYKto kurwa gra w koszykówkę na piasku ? Pewnie czarnuchy biorą na plażę piłkę do kosza zamiast siatkówki, a pózniej zastanawiają się czemu się kurwa nie odbija. ''Wiem czemu się nie odbija bracie ! - Czemu czarny bracie ? Bo piasek ma zbyt niską gęstość i twardość ! - To co robimy bracie, gramy w siatkówkę jak ci biali ? - Nie bracie !, Wystarczy nasikać na piasek, wtedy bedzie twardy bracie Joł ''
chuj, że to reklama, ale ja grałem w street`a podczas zimy jak był lekki śnieg na boisku, a Ty gadasz o piasku (mimo, że to tylko reklama). Fajna, dobra reklamówka. Dla fanów streetballu i normalnego kosza polecam filmiki "AND1". pzdr
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów