Musisz zajadać choćbyś pękł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a na tablicy nierówność z jedną nie wiadomą i trygonometryczna, na pewno w tym wieku już ich tego uczono
Robster napisał/a:
Wcześniej to tylko bugsy/bagsy (? - te z królikiem) o smaku kukurydzianym lub czekoladowym
flipsy?
ser-cebula, truskawka, czekolada i "zwykłe"
Kov napisał/a:
Ciekawe jak te młode dupki teraz wyglądają...
pewnie są grube i tłuszcz im się wylewa na lewo i prawo bo w dzieciństwie obżerały się tym świnstwem za kasę ,którą zarobiły w reklamie :
Ahhh te czasy. Gdym teraz miał tyle lat co wtedy to bym zwalil na tych laseczkach
A ten głos Gąsowskiego "Genialne!"
Baaaa to były dobre chrupki... nieporównywalne. Pamiętam też takie bekonowe.. Prostokąty z czerwonymi paseczkami... Można je dostać w sieci sklepików na wyspach (nie te same oczywiście).
I jeszcze tazoo'sy czy inne kurestwa w tych chrupkach ! Ile się trzeba było namacać w Sam'ie, aby znaleźć odpowiednią paczkę.
I jeszcze tazoo'sy czy inne kurestwa w tych chrupkach ! Ile się trzeba było namacać w Sam'ie, aby znaleźć odpowiednią paczkę.
Za wspomnienie daje piwo. Cholera to byly dobre czasy.
Można zarobić w reklamie?
Czyżby Ci nie zapłacili?
Lnkk napisał/a:
Ale kto i za co?
Za to o co pytasz,a kto to nie wiem bo niby skąd.
uuuu, tego już nie pamietam. a tak na serio to 80 czy 90-te lata? jesli druga opcja to gówniarz bylem i nie mialem czasu na tv (albo tv? bo w pieluchy jeszcze waliłem.
PS. reklama musiala swego czasu do stanów dotrzec bo jak widać wielu tam uczyniło z niej dewizę życia
PS. reklama musiala swego czasu do stanów dotrzec bo jak widać wielu tam uczyniło z niej dewizę życia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów