Musisz zajadać choćbyś pękł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem ile lat ma autor tematu, ale ja jeszcze pamiętam tą reklamę jak leciała w telewizji... a wcale taki stary to nie jestem.
hehe ale urwipołcie
*sypki drift po blacie*
My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
To były czasy kiedy w TV można było reklamować coś takiego i nikt się nie przejmował tym że dzieciaki były wręcz zachęcane do opychania się tym napompowanym powietrzem, konserwantami i sztucznymi barwnikami gównem.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
@~penerek
Gąsowski jeszcze nie kręcił się na głowie w Tańcu z gwiazdami, dlatego ma włosy jak Wodecki
Gąsowski jeszcze nie kręcił się na głowie w Tańcu z gwiazdami, dlatego ma włosy jak Wodecki
@up też miałem pisać, że dziwnie z włosami wygląda A reklamę pamiętam, to były chyba pierwsze cheapsy które miały tyle smaków Wcześniej to tylko bugsy/bagsy (? - te z królikiem) o smaku kukurydzianym lub czekoladowym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów