Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakiś adres tego sklepu,ktoś ma ? Bo zaintrygowało mnie to złote ruchanko za nią i najwyższy czas zmienić u mnie wystrój w bawialni
Zhanna.pl mam od niej kilka zabawek, a live robi na Facebooku Zhanna shop
Trzeba być głuchym debilem, żeby nie usłyszeć, jak wymawia "R".
Albo debilem i imbecylem słysząc jak wymawia te jebane RRRRRRRR. Pewnie masz taką samą dysfunkcje mowy i temu ją tak bronisz.
Albo debilem i imbecylem słysząc jak wymawia te jebane RRRRRRRR. Pewnie masz taką samą dysfunkcje mowy i temu ją tak bronisz.
to że jego starzy byli pojebani nie oznacza, że ty też masz być chujem
Śmiech, jak koza na polu, czoło zaczyna się u niej na czubku głowy, nie wymawia "r", co jej sexappealu nie dodaje i do tego jest wulgarną, ordynarną kurwą o słownictwie żula spod marketu który odprowadza wózek. Ha tfu, wstrętna, odstręczająca suko z gadką, jak zapita lambadziara na melinie, która właśnie została wyruchana przez 4 Heńków, której bym kijem nie tknął, choćbym został z nią sam na sam przez pół roku. Kobiecości, gracji, kobiecej delikatności i uroku w niej tyle, co męskości w piździe w rurkach spod patelni albo Pałacu Kultury.
Ale kogo to kurwa obchodzi, skoro ona sprzedaje jakiś masturbator a nie siebie?
Zresztą co was to boli, babka ma lepsze gadane jak nie jedna baba na straganie. Osobiście wolę słuchać jej gadania nawet bez tego R niż wspaniałej wymowy prezenterów w wiadomościach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów